- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране
Първо свали малки килограми, че да ти е по-лесно да ровиш в цветенцето
Няма нищо лошо в това, аз го правя доста често това си е нещо естественопо този начин опознаваш себе си и нещата които ти хар имам приятелка която никога не е достигала до оргазъм което и пречи на половия живот.........така че спокойно не си прегрешила
![]()
така си е ако си нямаш приятел особено е ок няма лошо на всеки му се е случвало и дори после когато ти се случи наистина за пръв път не те толкова страх как е
Егати хейта.. отвратителни сте. Според мен е нормално да мастурбираш на тази възраст. Наближаваш полова зрялост и започваш да опознаваш тялото си. Това, че си пълничка няма никакво значение.![]()
Тия дет' не мастурбират обикновено свършват по-трудно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И кво като си пълничка и си на 14... мастурбирай си, никой не те е спрял
Нема кво да се притесняваш. След даскало сама вкъщи и мажи докато можеш разбира се ако ти харесва.
МАСТУРБИРАНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН!![]()
'Щот не си познават собственото тяло, не знаят какво и как им харесва
По темата: Мнението ми за мастурбирането е крайно положително. Смятам, че в повечето случаи когато нямаш сексуален партньор е желателно, дори наложително - най-малкото което е, че се успокояваш и отпускаш, не си напрегнат и може да си вършиш дневните дела, без да си постоянно възбуден :Д
Вземи си набутай един правописен речник в путката,та дано се научиш да пишеш! АМАН!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!