.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Първи път..

Здравейте! Чела съм повечето,да не кажа всички теми във форума,но не съм сигурна,че видях такъв въпрос.Относно първия път е..една позната ми сподели,че няйния я отворил,като най-напред вкарвал 1 пръстче,след него 2ро и накрая члена си..ноо това било всичко.Вкарал и го максс до 3-4 пъти,уж нямало толкова голяма болка по този начин и на другия ден вече си правили секс,първия път бил само с 3-4 "мушкания" :Д ..та въпросът ми е какво мислите за този метод и дали някои от вас са го изпитвали? Благодаря

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, при мене беше нещо подобно.

Първо действаше с едно пръстче, след това с две и накрая лека - полека почна с члена. Имаше болка, да! Но в крайна сметка всичко се получи, както трябва. И 2-3 минути след всичко това имаше и малко кръв. Иначе първия път надали ще усетиш някакви удоволствие, след първите няколко пъти чак.

Мега фен Аватара на Chacho
    На мен ми е 7 път и много се притеснявам. Имате ли някакви съвети? Знам, че има много теми за седмия път, но исках да ви попитам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чачо,скъпа,стискай зъби и разтваряй крака.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    На мен ми е 7 път и много се притеснявам. Имате ли някакви съвети? Знам, че има много теми за седмия път, но исках да ви попитам.
    Стига си гаврил човечето утре ще има тема "приятеля ми свърши на "ушите , краката , задника , корема " ми БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"

дай поне да му обясним , че като го гледам е не опитно , пък барем вдене поне половината от това което му кажем

Авторке , ако те е страх от болката , може и с пръстчета може и с хуй ако не те е страх както си решиш , избора е твой общо взето .

Ползвайте презервативи
    само гледай да се отпуснеш на макс , и не очаквай да изпиташ удоволствие веднага ще трябва да мине малко време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си