.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Red face Сами преценете!

Повечето от вас ще почнат веднага да ме нападат с обиди и критики за това че съм пълна.Но преди да започнат нека поне малко се замислят преди да пишат каквото и да е било.

Както разбрахте от по горе сам пълна. Винаги казвам на родителите си че няма да си хвана гадже, а те ми отговарят така-Нищо че си пълна все ще се намери някое момче което щете хареса!- но аз просто не вярвам в това. Колкото и да гледам момичетата като мен(пълничките) как се разхождат с техните приятели ми става гадно. Ако в сайта има хора които ще ми помогнат ще ме разберат ще съм им много благодарна.

За всеки влак си има пътници .. Ако толкова те мъчи това и не може да се харесаш отслабни .. Не е толкова трудно колкото си мислите всичко е до мисълта ( + хранене и спортуване естествено :Д ) !

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Спортувай.Храни се разделно.
    Вярно е,че все някой ще те хареса,но нали се сещаш,че всеки си има критерии.Всеки си търси нещо аналогично на него самия.Малко са двойките слаб с пълна и обратно,макар че съм се изумявал не един път.
    И все пак,предприеми нещо,ще се чувстваш добре сама за себе си.Готино е да усещаш самочувствието
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Banned Супер фен
    Това 97 в никът ти май са годините. Ако е така не виждам какво те притеснява - та, ти си още едно пате! Предстои ти още много пълнеене, слабеене и още какви ли не метаморфози, докато станеш лебед.

Имах едно време една съученичка, мисля, че й викаха "танкът" или нещо подобно, но все така тежкогабаритно, защото беше наистина пълна. Към шестнайстата й годишнина всичко бавно и деликатно започна да си идва на мястото. Досадните сланини се превърнаха в хубави, прелъстителни извивки, а освен това се сдоби с бюст и дупе за завиждане. Макар че не беше нещо особено в лицето след тези промени много от хубавите момчета започнаха да й обръщат внимание.
    От друга страна моя приятелка забеляза, че напълнява, беше горе-долу на същата възраст. Обсеби се на тема диети и всъщност и до ден днешен е така. Отслабна...Обаче освен това порасна с пет сантиметра. (Нещо от типа 176, 55 кг беше, но не си спомням точно; ах, тези хормнони и този пубертет...) Беше я страх да не напълнее и в крайна сметка заприлича на скелет и въздействието на чаровното й лице значително отслабна. Така и не можа да се сдобие с типично женски телесни форми. И тя си има ухажори, но са значително по-малко от тези на съученичката ми.
    Разбираш ли накъде бия?
    Не те агитирам да не поддържаш тялото си, но го прави с мярка - останалото ще стане от самосебеси.

Пък сега имаш да се занимаваш с далеч по-интересни и позитивни неща, като например развитието ти, като личност...Защото, колкото и да си представителен външно винаги можеш да въздействаш далеч по-силно на себе си и останалите хора, ако притежаваш правилните качества.

Мега фен Аватара на babity
    От малка съм пълна. Сега пак съм закръглена, но преди и особено по време на пубертета, бях чудовище. И да, така и не си намерих свестен приятел. Не ме разбирай грешно, сега не съм цъфнала и вързала, но пък опциите са вече доста по - различни. Мога много неща да ти кажа по темата, ама сега точно съм аут ъф тайм. Ако искаш, драсни едно ЛС.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако не те харесват, няма да е заради тялото, а заради мрънкането.
    Не познавам човек, който да харесва хора с ниско самувствие или дори без такова. Никой не обича да слуша за комплексите на другите, нито да му се оплаква някой цял ден и непрекъснато да задава ненужни въпроси относно външния си вид.
    Първо приеми себе си, такава, каквато си. След това вече ако искаш и смяташ за абсолютно необходимо, започни някакви промени, НО не драстични и внезапни.
    Има си момчета, които харесват скелети, други харесват по-закръглени, трети харесват с по-големи дупета, четвърти с по-малък бюст, пети нещо друго... Каквато и да си, както и да изглеждаш, винаги ще има момчета, които няма да те харесват.
    По-важно е ти сама да се харесваш. Ако ти не се харесваш, не очаквай от абсолютно никой друг да го прави.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И аз бях доста едричка до 14 години. После не знам как отслабнах, май много намалих сладките неща(мнооого сладко ядях като малка). То и сега не съм със супер якото тяло, но се приемам и се харесвам. Пък понякога това има предимства - не те харесват само заради знойното ти тяло, а заради вътрешността ти.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от smiley974 Виж мнението
    Повечето от вас ще почнат веднага да ме нападат с обиди и критики за това че съм пълна.Но преди да започнат нека поне малко се замислят преди да пишат каквото и да е било.

Както разбрахте от по горе сам пълна. Винаги казвам на родителите си че няма да си хвана гадже, а те ми отговарят така-Нищо че си пълна все ще се намери някое момче което щете хареса!- но аз просто не вярвам в това. Колкото и да гледам момичетата като мен(пълничките) как се разхождат с техните приятели ми става гадно. Ако в сайта има хора които ще ми помогнат ще ме разберат ще съм им много благодарна.
    И, какво искаш да ти кажем?
    Че и дебелите хора ги харесват и че няма да си умреш девствена мома?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ние не можем да ти помогнем да се харесаш. Нито можем да отслабнем вместо теб.
    Както ти казаха - спортувай, храни се умерено, тренирай нещо. Изобщо, движение да има. А и си малка още. Пубертетът едва те е ударил. Ще израснеш, ще се източиш, тялото ти ще се промени.
    Но трябва да започнеш да се харесваш сама и да не мрънкаш, че си такава и онакава, а да извличаш най-доброто от себе си.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Постът ми е доста дълъг, но си струва да му обърнеш внимание по-внимателно и ако ме послушаш, ще си помогнеш много. Давам ти практически съвети.

Ако има нещо, което човек не харесва, винаги е по-добре да се опита да го промени, а когато това се отнася до собствената му личност, дори е длъжен, в името на собственото си щастие! =] Не се притеснявай толкова от външния си вид, защото в тази възраст организмът се развива и твърде често се случва някое момиче да е по-пълничко и с някоя друга година, нещата се нормализират. Разбира се, затова е нужно и да се съобразяваш как се храниш, диетите не са решение - пълноценното и разнообразно хранене, с много плодове и зеленчуци е тайната за здраве и добро самочувствие!! Не се подлъгвай по модите с диети и нечовешки лишения, диети само с определен тип храна и подобни простотии, защото можеш само да си докараш болести или някакви усложнения. Те не са ефикасни, винаги след това човек си качва обратно килограмите и дори още отгоре, а освен, че ще се чувства ужасно, заради провала, това е огромен стрес за организма и натоварва всички ключови за добрата обмяна на веществата органи. Освен това диетите изобщо не трябва да се прилагат при деца и тийнейджъри, защото това ще наруши нормалното развитие на организма и може да доведе до сериозни последствия!!
    Ще се повторя - пълноценно и разнообразно хранене, много плодове и зеленчуци, минимално количество сладкиши, банички, чипсове, мазни, тестени, пържени храни, всякакви неща, които са полуфабрикати - сведени до възможно най-малкото количество! Не просто, че това ще ти помогне да нормализираш теглото си, но и ще се чувстваш прекрасно когато организма ти е изчистен от боклуците, които пробутват във всяко фаст фууд заведение и ни продават в лъскави опаковки във всеки супер маркет. Предполагам, че не си вегетарианка? Месото е много важно за балансираното хранене, особено за твоята възраст, но и с него не трябва да се прекалява. Избягвай колбаси и тежки меса с много мазнини в тях, яж бяло месо най-вече. Яж много риба! Тя е много полезна и ако много често обичаш да си хапваш месо, никога няма да си прекалила с нея, защото месото й е леко и съдържа изключително полезно естествено масло с омега 3, което много хора пият на хапчета за добро тегло. Но защо трябва да се тъпчеш с химии, когато можеш просто да ядеш риба! =] Но никога пържена, само печена и на скара! Забрави всичко пържено изобщо, дори нещо да е много полезно, когато е пържено, е безсмислено да се яде!
    Вместо да казваш на вашите, че няма да си хванеш гадже, кажи им, че имаш проблем и искаш те да ти помогнат. Много е трудно когато си дете да се храниш и живееш здравословно, ако вашите не го правят. Те трябва да положат грижи също да се хранят пълноценно и да не ядат боклуци, за да не страдаш и ти покрай тях. Карай ги да готвят с малко мазнина, да купуват и ядат много салати и плодове и ако трябва им забрани да взимат сладкиши и тестени неща, както и храни с много захар, пастички, тортички, вафлички и нз още какво. Ако на тях им се яде, да си взимат за тях само и ти да не знаеш, че има. Ако на теб много ти се яде сладко, яж мед или черен шоколад с най-малко 60% какао, по-добре е 75-80%, той е много полезен, но само ако е в тези проценти и хубавото му е че дори се наяждаш от по-малко количество с него. Никога не яж млечен шоколад или бял - в белия дори няма шоколад, той е масло и захар - абсолютно вредно и безсмислено е да си тровиш организма, когато черния не само, че ще ти достави удоволствие, но дори е полезен. Какаото е антиоксидант и се отразява добре на обмяната. =]
    Не слушай подобни глупости "за всеки влак си има пътници", това е вярно, но не значи, че трябва да се примиряваш и да се даваш на първия срещнат, който те загледа. Трябва и ти да имаш критерии и подбор, за да не страдаш. Важното е как се отнася той с теб, трябва да те уважава.
    Намери си занимания, които са ти приятни, с които да си запълваш времето и да излизаш повече навън. Трябва много да се движиш, ако не обичаш да спортуваш, това не значи да седиш по цял ден вътре на стола/дивана/леглото. Разхождай се в парка като за начало, после ставай рано сутрин и тичай. Първоначално по-малко и по-бавно и повече ходи и с всеки ден увеличавай все повече тичането за сметка на ходенето. Прави си упражнения вкъщи, в интернет има много полезни клипчета с всякакъв тип упражнения. Скачай на въже! Забавно е и е много, много полезно!

И да не пропусна - не знам точно колко си пълничка, но в днешно време все повече деца и девойки с нормално тегло се смятат за пълни или дебели по някакви неразбираеми, сбъркани причини. Да нямаш гадже на 14 е съвсем нормално и това не е критерий дали си хубава и слаба. Критерият е дали се чувстваш добре в кожата си. Трябва да се харесваш! Дори и наистина да си малко по-пълничка, това не значи, че не си красива, важното е да се чувстваш добре и да се харесваш. Ако смяташ, че имаш нужда от подобрение на теглото, просто направи това, което ти изписах горе, вярвай в себе си и го прави с любов и желание да си здрава и щастлива, а не по други болни причини. И не гледай лъскавите модни списания, защото куклите там не са истински, дори на живо не изглеждат по този начин, по който са показани и никоя реална жена не е такава, а свестните момчета не обичат фалшификати. =]
    Дерзай!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като не си харесваш тялото: направи промяна. Наложи си една силна воля и вярваш в това, което правиш. Не е толкова трудно да започнеш да тренираш и да се храниш здравословно.

Иначе си е нужно и самочувствие.
    Което при теб липсва.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не са ти важни килограмите, ами как ти се чувстваш. Щом не ти е добре така, отслабни докато не стигнеш положение, в което да се харесваш. Иначе ще продължаваш ей така да се вайкаш, а другите да те успокояват. Абсурдно ми е самочувствието на някого да се влияе чак толкова от едното тяло, но щом така ти се отразява на теб, определено трябва да направиш нещо по въпроса.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Спорт , воля , воля , воля , инат , инат и мнооого търпение.Удовлетворението след резултатите е невероятно просто..
    Последно редактирано от Seeker93 : 07-25-2012 на 17:03

Престани да гледаш на себе си по този начин, никой не харесва момичета които постоянно се оплакват от теглото си и от външният си вид. Започни да се приемаш такава каквато си, защото ако ти самата не се харесваш , и другите няма да те харесат. Аз самата също съм пълна и с годините винаги съм била комплесирана заради това, но сегашният ми приятел ме харесва за това което съм, а не за това което не съм. А ако не се харесваш, все още си на 14-15 години, никага не е късно за промяна.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз малко офтопик, но да кажа, че Violenza има лично, ако не и подскачат :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си