- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога разбраха?
Не знам дали го има този въпрос но все пак да попитам- Кога родитлте ви разбраха че сте правили секс и как реагираха?
Когато бях на 15 и реагираха нормално - Малко поучително,но не питаха прекалено много![]()
Не знам.
Аз лично не съм им казвала, но са се сетили сами.
Не задават въпроси, не коментират.
Само веднъж майка ми подхвърли нещо, че не иска да става баба на тези години.Казах й да бъде спокойна и това беше целия разговор относно сексуалния ми живот.
И спря да се върти за миг земята..
Ами разбраха 2 месеца след това. (Аз съм почти на 1Не беше кой знае какво. Ние с този, с когото бях, си говорихме по скайп и му казвам: "аз съм на път да им кажа". Майка ми пита какво- "че си спала с него ли?" и аз казах да. Само пита дали ползваме презервативи и това беше всичко. Очаквах да мине по- зле, но съм доволна от реакцията им.
И аз не помня кога. Не сме говорили нищо конкретно. Предполагам се е усетила още при пъврия ми приятел, когато започнах да прекарвам повече време у тях и да преспивам. И все пак малко съжалявам. Може би е трябвало да говорим. Добре, че съм достатъчно информирана, но има хора, които не са и родителите трябва да си поговорят с тях по-скоро за безопасния секс.
Знаят, то е близко до акъла. Даже преди време в последната ми сериозна връзка, майка ми отвори въпрос, дали правим само с презерватив. Аз съответно я попитах те дали все със са правели, от там баща ми се обади че то дори не е имало такива екстри и ми каза да внимавам, че ако случайно стане гаф ще си нося отговорността и че махането на дете не е вариант и така.
Като цяло винаги са ме подкрепяли. Баща ми никога не се меси, а майка дори да се опита да се намесва в личен план я отрязвам на секундата.
Малко след като започнах да излизам с първото си гадже една вечер майка ми ме попита до къде сме стигнали, знаем ли как да се пазим и от този сорт неща. Нямам притеснение да говоря с нея за това.
Да. Първоначално майка го прие що-годе нормално, после имаше някво "мали, на мойта спалня ли!?!?", в крайна сметка реши бързо-бързо да смени темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Родителите ми знаят всичко за мен.. Свикнал съм да им споделям.. Мисля,че те са хората,които най-добре могат да ме разберат,посъветват и помогнат в труден момент.. Вярвам им напълно,както и те на мен.
Мисля, че все още не знаят, но пък и аз не съм готова да им кажа. Майка ми винаги е очаквала, че ще го направя на най-малко 17 години, а сега съм на почти 16. По принцип си споделяме всичко, но за това не мога да и кажа!![]()
Майка ми разбра няколко месеца след като бях започнала да правя секс. Не съм й казвала, сигурно е подслушала някой разговор или ми е ровила в чантата и е намерила презервативи. Много голям скандал направи... щото за нея е неморално да правиш секс на 16... отрови ми живота. А баща ми май се досеща вече ама си трае.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
Хахахах и при мен имаше подобен, по-странен разговор. И аз още не съм и въпреки, че й казах, че не съм, тя като че ли си мисли, че вече съм го направила или скоро ще го направя. Един път ми обясняваше "еее какво толкова, не бих имала нищо против да гледам едно малко човече, ще е много сладко"... моята реакция беше потрес и смях, но тя си има малко изкривено чувство за хумор и това определено беше бъзик, с който смятам, че пробва да ме откаже да правя секс, ако случайно имам такова намерение.![]()
Ми не знаят. Ама както и да реагират - вече се е случило, така че..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Никак не са реагирали, защото не знаят. И не мисля, че някога ще разберат.
Просто това си е било моето решение.
Моят живот, което тях не ги засяга, та дори и да са ми родители.
Всеки си има малки тайни.
По стечение на обстоятелствата няколко часа след това.Не бяха очаровани.А темите за предпазни мерки и т.н сме ги дъвкали,дъвкали...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!