.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мамито знае от като бях на 15... обаче знае, че съм го направила на 14, щото тогава ми беше първата сериозна връзка (уж сериозна де ;д) .. Татито, не знае, пък и не му трябва ;д
    Ти така си мислиш.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Еми и да знае.. не ми е повдигал тоя въпрос, така че ;р .. пък и едва ли би ми се бъркал в личния живот

Мега фен Аватара на Chacho
    пък и едва ли би ми се бъркал в личния живот
    Много ясно. Да ти не е баща?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Абе не знам, ама си представям как имам дъщеря и е на 14-16 и ми довлича някъв цървул. Това сигурно мноооого калява нервите

Ми не.. то момчето не беше цървул просто ;д ..
    В интерес на истината пък не мисля, че майка ми му е казала .. може да си споделят, ама това са си мои лични работи, а тя не е такава

В очите на бащата, всеки които иска да посегне на невръстната му щерка би бил такъв :P

Всички родители са различни .. И майките по принцип често не са много щастливи от подобен факт.. Ама моята, даже като и казах и казах, защото имах едни проблеми .. даде ми съвет, говорихме си, даже не ми е мрънкала, все еднос и говорих с някоя приятелка.. И баща ми е подобен по принцип

Както и да е де.. то си зависи от човека сега, защо оспамваме темата

Всички родители са различни .. И майките по принцип често не са много щастливи от подобен факт.. Ама моята, даже като и казах и казах, защото имах едни проблеми .. даде ми съвет, говорихме си, даже не ми е мрънкала, все еднос и говорих с някоя приятелка.. И баща ми е подобен по принцип

Както и да е де.. то си зависи от човека сега, защо оспамваме темата
    Чакаме да ни разкажеш за сексуалния си живот... Duh..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ми татко като разбра и ми вика - еее, най - накрая, тъкмо си викам - гаджи няма да доведе тоя човек... бях на почти 16 Мама само каза - да не е на моите чаршафи и това беше
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Не знаят ;дд ..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, не съм водила специално разговори по въпроса. Тя не е глупава, че да не се досеща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Чачко.. той липсва

Чачко.. той липсва
    Послушно Б. :/ Ама Чачко кво да чете сутринта с кафенцето?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама много сте ми интересни като кажете "тях това не ги засяга". Как няма да ги засяга бе, деца? Всичко свързано с вас ги засяга, независимо вие как ги виждате нещата.

Аз като си хванах първия сериозен приятел, майка ми само ме разпитваше кога съм щяла да спя с него, даже мислеше, че е станало доста по-рано. Като видя, че нещата вървят и продължаваме да сме си заедно, й е станало ясно. Не ми е мрънкала, ама аз бях сравнително голяма (макар че от сегашна гледна точка 17 пак ми се вижда рано, ама свършило е вече). С баща ми не съм си говорила тогава за това, ама при положение, че с момчето изкарахме 2 години, няма как да не му е било ясно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Не съм им казвала, не сме говорили на тази тема, нормално е сами да се сетят.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Бях на 14, когато си хванах уж сериозно гадже. Бяхме година и половина заедно, бях безкрайно влюбена, а майка ми не пасе трева. Преспивах у тях и ѝ беше ясно какво се случва. Една вечер, като се прибрах, просто ме пита дали вече сме "стигнали по-далеч в отношенията си". Мисля, че просто я погледнах и се усмихнах свенливо и лукаво. Говорили сме за кондоми, дали тя и баща ми са използвали, с колко мъже е спала, даже сме обсъждали християнската гледна точка относно аборта. Общо взето няма табута. Даже последния път ѝ се обадих специално да ѝ се похваля, че съм спала в чуждо легло и съм много доволна. Тя беше просто рофл.
    Баща ми не го касае сексуалния ми живот.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Послушно Б. :/ Ама Чачко кво да чете сутринта с кафенцето?
    Охоо.. цял форон си имаш да четеш ;д моите истории никога не сабили интересни ;d

Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
    Хахахах и при мен имаше подобен, по-странен разговор. И аз още не съм и въпреки, че й казах, че не съм, тя като че ли си мисли, че вече съм го направила или скоро ще го направя. Един път ми обясняваше "еее какво толкова, не бих имала нищо против да гледам едно малко човече, ще е много сладко"... моята реакция беше потрес и смях, но тя си има малко изкривено чувство за хумор и това определено беше бъзик, с който смятам, че пробва да ме откаже да правя секс, ако случайно имам такова намерение.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Мен мама сама ме пита и аз и казах. Не се е ядосвала, нито нищо подобно.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз като си хванах първия сериозен приятел, майка ми само ме разпитваше кога съм щяла да спя с него, даже мислеше, че е станало доста по-рано. Като видя, че нещата вървят и продължаваме да сме си заедно, й е станало ясно. Не ми е мрънкала, ама аз бях сравнително голяма (макар че от сегашна гледна точка 17 пак ми се вижда рано, ама свършило е вече). С баща ми не съм си говорила тогава за това, ама при положение, че с момчето изкарахме 2 години, няма как да не му е било ясно.
    Същата история съм.....
    Майка ми разбра точно на следващия ден просто ме пита "дали вече съм спала с него" и аз просто казах "да вчера" .. пита ме просто как е било,имало ли е кръв и тн..нормалните неща,малко ми мрънка и да внимавам,че ако станело нещо той да не ме остави,дали е сериозен и тн,а и ние бяхме 2 години заедно,така че поне го познаваха..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на fenkaaa
    По много глупав начин.С една приятелка бяхме спали с 1 и също момче,а тази моята приятелка (бих казала от доста време само позната) обичаше да си ляга с който и хареса.Така един ден дойде при мен и ми каза,че мисли,че има трипер и го била хванала от това момче,с което бях и аз.След това айде всички в болницата (както се бяхме събрали 5-6 момичета) И не знам кой какво е казвал,но майка ми и бабата на едното момиче дойдоха в болницата и бяхме принудени да им кажем за какво става на въпрос. И така излезе,че въпросното момиче наистина имаше трипер,но не го е хванала от това момче,а от някой друг с който се е въргаляла.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    мм не знаят още.. а честно казано, бих искала да им кажа (по-точно на сестра ми и майка ми).. но ме е страх ужасно много ;(
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Спрете с тия глупости : Тях не ги интересува личният ми живот; Баща ми не го интересува. Това са родители, отгледали са Ви, дават Ви пари и сте това, което сте благодарение на тях. Тях всичко свързано с вас ги ИНТЕРЕСУВА и двамата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си