- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло течение ?
Здравейте , на 17 год. съм и преди да отида на гинеколог реших да се посъветвам с вас.
Когато правим секс с приятеля ми от мен се отделя много голямо количество бяла течност . Един ден ми стана дизкомфортно и се притесних пред приятеля си. Първоначално мислех ,че е от прекалена възбуда докато правим секс.
Няколко дни преди цикъла ми ,бялото течение е толкова силно ,а след като ми свърши , първите няколко дни го няма , но след това отново става много силно. Не знам какво да правя , много неудобно се чувствам , особено пред приятеля ми ,защото той обужава да ми прави орална любов.
Вие имали ли сте този проблем , и как сте се лекували ?
Посещавали ли сте гинеколог и какво ви е препоръчал той ?
На много малко хора им пука НАИСТИНА! Другите са просто любопитни!
-----------------------
Все попадам на неподходящи . . в това ми е таланта . . . . !
Не разбирам от такива работи, но моят съвет е иди на гинеколог...
Т'ва бялото случайно да не е мъзга? С к'ва консистенция е въпросното бяло и винаги ли се появява или само по време на секс?
Прочети това http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar#10 и опитай да прецениш дали не става въпрос за цервикална слуз. Ако е така всичко е наред и няма смисъл от ходене по доктори.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Цервикалната слуз не е ли само при овулация ... а до колкото разбрах от темата това е почти постоянно състояние и не само по време на овулацията..
И аз съм в същото положение между другото... само чакам удобен момент да си взема направление за гинеколог, че съм малко затрупана напоследък и нямам време
П.П ... една приятелка ми разправя за интимен душ гел, женски, специално за бяло течение... и каза, че имало някакво подобрение при нея, но все още не го е ползвала много дълго време...
Отиди на гинеколог.
Принципно проблема с бялото течение е доста често срещано.
Аз за щастие го имам само ден - два преди цикъла.
Бялото течение, особено когато е обилно е признак на проблем и нито интимент гел, нито бабини рецепти ще го излекуват ако става дума за някоя инфекция, гъбички и т.н. Единственото решение е гинеколог и както се спомена по-горе редовните прегледи при гинеколог са задължително за момиче водещо полов живот!
Гинеколог, мда. Има ли сърбеж и зачервяване? Някакъв дискомфорт?
Everything changes, but beauty remains ...
И при мен се появява бяло течение от дъжд на вятър, аз съм от ходещите на гинеколог старателно ( за профилактика) и да чукам на дърво всичко е наред. Това обаче не трябва да те успокоява по никакъв начин. И все пак имам съмнението, че бъркаш терминологията. Когато правиш секс е нормално да се отделя течност от влагалището ти...това е различно от бялото течение.
По принцип се отделя такава когато жената "е готова за секс", при възбуда. Използва се до някъде за допълнително овлажняване доколкото знамВсе пак няма как да сме сигурни, че става дума за това, което описвам, така че мисля, че гинекологът е най-доброто решение
![]()
Когато това нещо я притеснява до толкова, че да пусне тема тук, по-добре да отиде, за да се успокои. Щото тука всеки "компетентен" сега ще каже той какво знае, какво е чел или какво му е казала Пена от съседния вход.
Научете се, че когато нещо ви притеснява в здравословен аспект, трябва да се консултирате с лекар, а не да пишете по тийн форуми. Хубаво, искате да видите дали някой не е минал през същото, ама такива бели може да си докарате на главата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Бях в абсолютно същата ситуация, и аз много време се чудех дали това е някакъв здравословен проблем и се оказа, че това са гъбички. Не се притеснявай, не са нищо сериозно, оправят се за 3-4 дни с вагинални таблетки и някакви мазила. Предполагам имаш и сърбеж ? Отиди на лекар все пак, да ти предпише точните лекарства, или поне говори с майка си. Това е нещо което се случва на абсолютно всяка жена, поне по веднъж в живота.
Разгледайте тази анкета, не че искам да ви отчайвам, ама най често ефекта от лекарствата е временен и обще взето бялото течение няма оправия:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98822.0
Така че в един момент след 10-тото тъпчене с хапчета мазила и т.н. човек просто трявба да реши и да спре да се трови с лекарства. Това го казвам и от собствен опит. Всеки път когато приятелката ми отиде на гениколог ни изписват разни мазила хапчета и т.н. с които се тровиме и двамата, а освен че правиме оборот на фармацевтичната индустрия (както и на техните дистрибутори а именно гениколозите) ефект никакъв.
Последно редактирано от Ronnan : 07-23-2012 на 12:46
Отиди на гинеколог! И моят случай беше подобен, от начало не се тревожех.. в последствие се оказа, че имам "ischerichia coli" , които трябва да бъдат лекувани.