.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!

Цитирай Първоначално написано от chrisy26 Виж мнението
    Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
    Хахахах и при мен имаше подобен, по-странен разговор. И аз още не съм и въпреки, че й казах, че не съм, тя като че ли си мисли, че вече съм го направила или скоро ще го направя. Един път ми обясняваше "еее какво толкова, не бих имала нищо против да гледам едно малко човече, ще е много сладко"... моята реакция беше потрес и смях, но тя си има малко изкривено чувство за хумор и това определено беше бъзик, с който смятам, че пробва да ме откаже да правя секс, ако случайно имам такова намерение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си