- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога разбраха?
Не знам дали го има този въпрос но все пак да попитам- Кога родитлте ви разбраха че сте правили секс и как реагираха?
Когато бях на 15 и реагираха нормално - Малко поучително,но не питаха прекалено много![]()
Не знам.
Аз лично не съм им казвала, но са се сетили сами.
Не задават въпроси, не коментират.
Само веднъж майка ми подхвърли нещо, че не иска да става баба на тези години.Казах й да бъде спокойна и това беше целия разговор относно сексуалния ми живот.
И спря да се върти за миг земята..
И аз не помня кога. Не сме говорили нищо конкретно. Предполагам се е усетила още при пъврия ми приятел, когато започнах да прекарвам повече време у тях и да преспивам. И все пак малко съжалявам. Може би е трябвало да говорим. Добре, че съм достатъчно информирана, но има хора, които не са и родителите трябва да си поговорят с тях по-скоро за безопасния секс.
Ами разбраха 2 месеца след това. (Аз съм почти на 1Не беше кой знае какво. Ние с този, с когото бях, си говорихме по скайп и му казвам: "аз съм на път да им кажа". Майка ми пита какво- "че си спала с него ли?" и аз казах да. Само пита дали ползваме презервативи и това беше всичко. Очаквах да мине по- зле, но съм доволна от реакцията им.
Знаят, то е близко до акъла. Даже преди време в последната ми сериозна връзка, майка ми отвори въпрос, дали правим само с презерватив. Аз съответно я попитах те дали все със са правели, от там баща ми се обади че то дори не е имало такива екстри и ми каза да внимавам, че ако случайно стане гаф ще си нося отговорността и че махането на дете не е вариант и така.
Като цяло винаги са ме подкрепяли. Баща ми никога не се меси, а майка дори да се опита да се намесва в личен план я отрязвам на секундата.
Малко след като започнах да излизам с първото си гадже една вечер майка ми ме попита до къде сме стигнали, знаем ли как да се пазим и от този сорт неща. Нямам притеснение да говоря с нея за това.
Да. Първоначално майка го прие що-годе нормално, после имаше някво "мали, на мойта спалня ли!?!?", в крайна сметка реши бързо-бързо да смени темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Родителите ми знаят всичко за мен.. Свикнал съм да им споделям.. Мисля,че те са хората,които най-добре могат да ме разберат,посъветват и помогнат в труден момент.. Вярвам им напълно,както и те на мен.
Мисля, че все още не знаят, но пък и аз не съм готова да им кажа. Майка ми винаги е очаквала, че ще го направя на най-малко 17 години, а сега съм на почти 16. По принцип си споделяме всичко, но за това не мога да и кажа!![]()
Майка ми разбра няколко месеца след като бях започнала да правя секс. Не съм й казвала, сигурно е подслушала някой разговор или ми е ровила в чантата и е намерила презервативи. Много голям скандал направи... щото за нея е неморално да правиш секс на 16... отрови ми живота. А баща ми май се досеща вече ама си трае.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не съм правила, но сме говорили и майка ми каза, че няма да ми се кара, ако е по любов, а ако забременея нямало да го махам, а тя ще го гледа докато завърша, тва беше разговора. Но ако го направя и няма последици не изпитвам нужда да и казвам!
Ми не знаят. Ама както и да реагират - вече се е случило, така че..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Никак не са реагирали, защото не знаят. И не мисля, че някога ще разберат.
Просто това си е било моето решение.
Моят живот, което тях не ги засяга, та дори и да са ми родители.
Всеки си има малки тайни.
По стечение на обстоятелствата няколко часа след това.Не бяха очаровани.А темите за предпазни мерки и т.н сме ги дъвкали,дъвкали...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мамито знае от като бях на 15... обаче знае, че съм го направила на 14, щото тогава ми беше първата сериозна връзка (уж сериозна де ;д) .. Татито, не знае, пък и не му трябва ;д