.
Резултати от 1 до 25 от общо 152

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Тия, дето казват, че никога не искат деца, по-добре и да нямат според мен.
    На кака ми една позната е така, жената гони 30-така и имам чувството, че мрази децата, обича само котки. Не е няква грозна и дебела и ми е много интересно защо има такъв начин на мислене. Категорично против деца е, мисли само за котки и за външния си вид, а, и да си намери тъпкач (по нейни думи). Е, такива хора защо да се размножават?

Аз искам деца, но като му дойде времето. Сякаш искам да е възможно най-изтеглено напред във времето. Моята майка ме е родила на 28 години, някъде там не е толкова фатално. Искам максимално да се осъществя, преди да се отдам на гледане на деца. Какво толкова, че няма да съм млада майка.
    На същото мнение съм. Искам деца (след време разбира се). Но искам преди това да съм развила себе си. Някъде към 27-28,за мен е хубава възраст.Съжалявам,че редактирам поста си,но искам да добавя нещо. Със сигурност искам повече от 2 деца. Някой сега може да ме нападне и да ми каже "Как ще се грижиш за тях,ти добре ли си" бла бла,знам,че в БГ рядко се срещат хора с над 2 деца,но аз живея в чужбина и тук да видиш хора с по 3-4 дечица (че даже и повече) си е съвсем нормално.
    Последно редактирано от classy : 07-25-2012 на 12:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си