.
Резултати от 1 до 25 от общо 152

Threaded View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    1. Не можеш да се научиш да отглеждаш деца.

2. ...аз не обичам малки топчести пухести животинки. Нищо не трепва у мен при вида на зайче, мишле, бебе коте или малко кученце. Нищичко. Дай ми една тарантула, змия, гущер, бръмбар хлебарка от пеещите или нещо от рода и съм твой до гроб, мило и драго ще дам гадинките да си живеят нормално. Айде ся.. какво ми има че бащинския ми инстинкт не се включва при вида на малко беззащитно животинче? Егоцентрик ли съм?

3. Не всички хора могат/искат да споделят с другите. Което не ги прави задължително лоши.

4. няма как всички да са ни възпитали еднакво.

5.А и това със съмняващия се човек е огромна глупост. Още не ме е издразнило достатъчно за да ти кажа защо.

6. Желанието е необходимо, но не и достатъчно условие за да направиш нещо. В противен случай костенурките щяха да летят, а рибите да ходят по земята.

1.Можеш,стига например да имаш ПОДХОДЯЩИЯ човек до себе си.Ако толкова много го обичаш и виждаш как очите му грейват като види чуждо дете,дали няма да се замислиш?Дали няма да си кажеш,че щом любовта ви е толкова силна,щом сте едно цяло и споделяте всичко,това няма да е достатъчна предпоставка,за да направите такава важна стъпка,знаейки,че половинката ви ще бъде до вас и ще ви помага във всичко?

2.Чудесно.Вероятно,докато детето ти е бебе няма да си толкова привързан към него,но като поотрасне и започнете да контактувате като човек с човек така да се каже,няма да се откъсваш от него.Наречи го предчувствие

3.Следващия път като тези хора идат,за да си поприказват с някоя приятелка,съседка,роднина и т.н,нека си кажат,че "не всеки може да споделя с другите".Каквото повикало,такова се обадило.

4.Не е нужно мама и тати да те накарат да отгледаш или не дете.Това е пълна глупост!!!

5.Това няма да го коментирам,че няма толкова общо с темата...

6.Това го кажи на фрийрънъри и баскетболисти в инвалидни колички,писатели без ръце,танцьори с липсващи крайници или увреден слух и т.н... Защото надали са имали кой знае каква мотивация,за да го направят.

ПС:Не искам да обиждам никого,не отричам хората,които не искат деца и не ги мразя.Просто не съм ги разбирала преди,не ги разбирам и сега и няма и за в бъдеще да ги разбера.../изказвам и защитавам мнение и позиция/
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 07-25-2012 на 20:55
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си