- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ?
Здравейте, аз съм на 16 години ... Днес видях някакви снимки на компа на които майка ми се целува с някакъв друг мъж и се е събличала пред него ... с 2 думи майка ми е изневерявала на баща ми ... имат над 20 години брак... кажете ми какво да правя...мислех да кажа на баща ми, но това ще е грешка защото сигурно ще се разделят ... незнам какво да прая... моля дайте съвети ?
Поговори с майка си. Кажи и, че знаеш и тя ще реши какво да те предприеме. Не отивай веднага да казваш на баща си, защото ще стане голям скандал. Голям си, мисля, че можеш да разсъждаваш разумно. И в такъв случаи е по-добре да се разделят.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз мисля, че трябва първо да говориш с нея...и наистина, ако вече не са отдадени на връзката си (или поне майка ти), ще е по-добре да се разделят
![]()
Аз пък бих показала на баща си това, което съм видяла и аз. Тъпо е да говоря с майка ми, от една страна, но пък от друга - това също е разумно решение, стига майка ти да не е от този тип, който да направи всичко възможно, за да не кажеш на баща си.
Не знам.
Щом се е стигнало до изневяра , то няма смисъл да са заедно.
При всички положения, говори с майка си...но0O баща ти трябва да разбере![]()
На колко години си, ако не е тайна? Първо реши дали изобщо искаш да говориш с тях за това, и ако ще го правиш, първо поискай обяснение от майка си, а после помисли дали или какво да кажеш на баща си.
Много ми е интересно как се взимат такива радикални решения за други хора?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И мен ми е чудно, това не са някаква тийн двойка, а семейство. Възможно е бащата да знае, но да се стремят да си запазят семейството. Поговори с майка си. Не е трябвало да виждаш подобни снимки, грешката, че ги пази е нейна. Охх много гадно и извратено ми звучи да видиш майка си в подобни снимки... не ти е лесно и на теб.
Някои от вас наистина са сериозно сбъркани. Как се разваля 20-годишен брак - това не са ви лапешки истории - казваш "Чао" и си заминаваш - тук става въпрос за брак, деца, отговорност. Излезте от филма и мислете реално. Авторе, дръж си устата затворена и когато ти дойде време да си биеш шута, кажи на майка си, че знаеш всичко с дати, че имаш доказателства и това е. Ако трябва баща ти да знае, ще го научи от майка ти. А тези разбирачи не ги слушай - като нищо ще ти кажат и да скочиш от моста. По-добре няма да се почувстваш, повярвай ми!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Да,брак не се разваля лесно,но предпоставките малко по малко се натрупват.При положение,че тя знае е редно да поговори с майка си.Но не да и тръгваш на бургия,обиждайки я.Разпитай я защо го е направила,какви са намеренията и към този мъж...Поговорете си като жена с жена,като приятелки.Дай и да разбере,че няма да кажеш нищо на баща си преди да си разбрала нейната гледна точка.Ако е жена на място,ще оцени факта,че не си клюкарка,която да издрънка всичко на баща си,преди да се е позаинтересувала от причините.Понякога хората грешат и имат нужда от малко чужда намеса,за да се осъзнаят.Не знаете и какъв е човекът отсреща.Ако тя е допуснала мимолетна грешка,а баща и е горд и не може да прости такова нещо,зор заман ще разбият всичко,което са имали,защото една тийхейджърка не е говорила с първоизточника на проблема и не е изслушала човека.
ПС:Не забравяйте,че монетата винаги има две страни.Не можеш да виниш само единия за нещо,без да си се позаинтересувал от предпоставките.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не се бъркай, те са големите те трябва да се оправят. Просто кажи на майка ти, че си го видяла и как се чувстваш и мислиш, че трябва да престане да лъже баща ти. Ще е много глупаво да отидеш 1-во при него без да знаеш причините на майка ти. Всичко може да се е случило
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright