говори с тях, стига да имат финансова възможност ще ти купят. А ако имат и пак не искат, значи си някой лентяй и трябва да си поразмърдаш задника и да си го заслужиш. ( не ме разбирайте погрешно :Д )
Последно редактирано от wiiwa : 07-29-2012 на 21:01
Цитирам баба ми! "Бог за това ни е дал езици! За да се различаваме от животните." Отвори я тая уста и мецни нещо.
Какво толкова страшно има да има кажеш:
''Мамо, тате, искам нов телефон'' ?!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ако имаш години лятото си намери работа и изкарай част от парите и ги помоли да доплатят,или си спести,от децките(ако получаваш) има много начин,стига да не си глезла която не може 1 лев в джоба си да опази.Важното е да видят че го искаш силно и си отговорен/на като събираш/изкарваш пари.
Ох, ами харесай си телефон, започни да събираш пари и "случайно" подметни на вашите еди-си кой си имал еди-си какъв си телефон и т.н. Ама сте бебета..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
На колко години си човек ? Щом да не можеш да си направиш преценка трябва да си 10 ---- 14 не знам просто ми е смешно как баш това ще ти е трудно да попиташ майка си и баща си и чак да пишеш в форум![]()
![]()
![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ами виж сега...трошиш този който имаш сега!След това ще ти купят някой който няма много опции за наказание.Ще го ползваш един месец и ще ти купят нов по-готин!!!!Аз си изпуснах телефона в училищната тоалетна!След това баща ми ме наказа с един Моторола който го използвах за обувалка.Но после ми купи често нов и то много готин-LG!!!
Дръж се по-добре с тях, помагай им в ежедневието и след време те сами ще поискат да ти купят нов телефон. При мен това подейства.