.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Как?!

Супер фен Аватара на wiiwa
    говори с тях, стига да имат финансова възможност ще ти купят. А ако имат и пак не искат, значи си някой лентяй и трябва да си поразмърдаш задника и да си го заслужиш. ( не ме разбирайте погрешно :Д )
    Последно редактирано от wiiwa : 07-29-2012 на 21:01

Цитирам баба ми! "Бог за това ни е дал езици! За да се различаваме от животните." Отвори я тая уста и мецни нещо.

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    кажи им, че ако не ти купят ще минеш на хероин и ще се самоубиеш брутално
    Нямам думи ! ;x

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Какво толкова страшно има да има кажеш:
    ''Мамо, тате, искам нов телефон'' ?!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    кажи им, че ако не ти купят ще минеш на хероин и ще се самоубиеш брутално

По темата: „Искам нов телефон“

Ако имаш години лятото си намери работа и изкарай част от парите и ги помоли да доплатят,или си спести,от децките(ако получаваш) има много начин,стига да не си глезла която не може 1 лев в джоба си да опази.Важното е да видят че го искаш силно и си отговорен/на като събираш/изкарваш пари.

Ох, ами харесай си телефон, започни да събираш пари и "случайно" подметни на вашите еди-си кой си имал еди-си какъв си телефон и т.н. Ама сте бебета..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    На колко години си човек ? Щом да не можеш да си направиш преценка трябва да си 10 ---- 14 не знам просто ми е смешно как баш това ще ти е трудно да попиташ майка си и баща си и чак да пишеш в форум
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Ами виж сега...трошиш този който имаш сега!След това ще ти купят някой който няма много опции за наказание.Ще го ползваш един месец и ще ти купят нов по-готин!!!!Аз си изпуснах телефона в училищната тоалетна!След това баща ми ме наказа с един Моторола който го използвах за обувалка.Но после ми купи често нов и то много готин-LG!!!

Дръж се по-добре с тях, помагай им в ежедневието и след време те сами ще поискат да ти купят нов телефон. При мен това подейства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си