.

Виж резултатите на анкетата: Каква е приемливата, разлика във възрастите за една връзка?!?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • до 1 година

0 0%
  • до 2 години

1 1,47%
  • до 3 години

8 11,76%
  • до 4 години

12 17,65%
  • до 5 години

7 10,29%
  • до 6 години

2 2,94%
  • до 7 години

2 2,94%
  • до 8 години

6 8,82%
  • повече от 8 години...

3 4,41%
  • няма значение, само любов да има

27 39,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Question Разлика във възрастите

И ето пак...знам че има много такива теми,но да има и една по актуална ...Ако прецените изтрийте я.
    Каква за вас е приемливата разлика във възрастите за една връзка? Например момиче на 14, момче на 16....или момче на 14,момиче на 16.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Момиче на 14 и момче на 16.

Принципно държа момчетата , с които съм заедно да са по - големи от мен, дори с една година. С настоящия ми приятел имаме приблизително 3 години, 2 години и половина някъде.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението

Принципно държа момчетата , с които съм заедно да са по - големи от мен, дори с една година.
    +1
    Освен това няма такова нещо като нормална разлика, всичко зависи от това по на колко години са, понеже ако тя е на 13 а той на 18, 5 години са огромна разлика, но ако тя е на 20 а той на 25 няма никакъв проблем

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1
    Освен това няма такова нещо като нормална разлика, всичко зависи от това по на колко години са, понеже ако тя е на 13 а той на 18, 5 години са огромна разлика, но ако тя е на 20 а той на 25 няма никакъв проблем
    Е така е,да...родителите ми са с 11 години разлика,ама важното е,че се обичат

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    +1
    И аз това щях да кажа.Все пак на 12/13/14 не би било приемливо да ходиш с 19/20 годишен.Докато всеки знае,при възрастните е различно,там дори жената да е на 30,а мъжа на 45 си е напълно приемливо.

Предпочитам момчето да е по-голямо.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението

Принципно държа момчетата , с които съм заедно да са по - големи от мен, дори с една година.
    +1
    http://ask.fm/iwwkaa

Има хора и хора. Зависи. Не мога да кажа, че оптималната разлика е до еди-си-колко години. С мойто момченце сега разликата ни е 8 и се разбираме. А и като цяло аз винаги съм се движила с батковци.. тия на моите години не ги поглеждам. Зависи от много неща принципно, според мен не може да се обобщи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xoxi
    Отговорих с 'няма значение, само любов да има'.
    Ако двамата се обичат, няма значение колко е разликата.
    В днешно време обаче повечето 'батковци' си търсят малки и наивни момиченца, които биха им пуснали сравнително по-лесно, отколкото някое момиче на техните години. Момиченцата пък си търсят батко, с който да се хвалят и който евентуално да им купува това-онова.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    В днешно време обаче повечето 'батковци' си търсят малки и наивни момиченца, които биха им пуснали сравнително по-лесно, отколкото някое момиче на техните години. Момиченцата пък си търсят батко, с който да се хвалят и който евентуално да им купува това-онова.
    много вярно и аз отговорих с "няма значение" ,защото любовта не признава раса,години и дали връзката е еднополова

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Точно!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По принцип съм за "Любовта над всичко".Зависи от хората.А и все пак има значение дали разликата от 4+ години е,когато по-малкият е на 14 или на 20 да речем.Мисля,че разбрахте накъде бия
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Зависи от хората, но смятам че след някъде 18 годишна възраст по-фрапиращите възрастови разлики са по-приемливи.
    И аз като мерилин имам 8 годинки разлика с моя, обаче си се разбираме перфектно, не ни пречи.

От всичките коментари...установих (по невероятно компетентното) ми мнение ...че стига любов да има,проблеми няма,стига да не е нещо фрапиращо.
    Същност, се притеснявах...понеже момчето, по което си падам...доста си допадаме ...е 2 години по-голямo.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    От всичките коментари...установих (по невероятно компетентното) ми мнение ...че стига любов да има,проблеми няма,стига да не е нещо фрапиращо.
    Същност, се притеснявах...понеже момчето, по което си падам...доста си допадаме ...е 2 години по-голямo.
    Въпросът обаче е... кое е фрапиращо?
    И 2 години си е нищо. Особено ако момчето е по-голямо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Въпросът обаче е... кое е фрапиращо?
    И 2 години си е нищо. Особено ако момчето е по-голямо.
    Ми нещо от типа..."Аз съм на 14, той на 30...ама много се обичаме.".
    Иначе въпросното момче е на 16,а аз съм на 14.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    в тинейджърските години нещо от порядъка на 3-4 години макс е ок ....
    В по-зряла възраст и до 10 години не би е учудило и го намирам за съвсем нормално, 25-35, 22-35 ..
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Аз също отговорих последното, защото когато двама души се обичат,за тях няма граница във възрастта, е разбира се,нямам предвид примерно момиче на 14 и момче на 25, но не е изключено.Все пак е важно да се обичат.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Никакво значение няма стига да им е добре заедно. Не броя децата до 15-16 годишна възраст, но от 16 нагоре каквато и да е разликата няма да е чак толкова фрапираща. Въпреки, че и това е малко. От 18 нагоре дори 10 години да им е разликата по-става, отколкото да си на 13 и да излизаш с някой на 23 примерно Зависи от доста неща, де... стига всичко да е с някаква мяра не би трябвало да има проблем квото и да било. Бях със 7 години по-голям, сега съм с 2 години по-голям от мен и да кажа този, с който съм сега е много по-зрял от миналия. Всичко си е и до човек.
    Последно редактирано от horacio : 07-27-2012 на 16:37
    nigga stole my bike

За мен като цяло няма значение, но смятам, че когато момчето е по-голямо от момичето разликата може да е по-голяма, защото момичетата по принцип сме доста зрели за възрастта си

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Никакво значение няма стига да им е добре заедно. Не броя децата до 15-16 годишна възраст, но от 16 нагоре каквато и да е разликата няма да е чак толкова фрапираща. Въпреки, че и това е малко. От 18 нагоре дори 10 години да им е разликата по-става, отколкото да си на 13 и да излизаш с някой на 23 примерно Зависи от доста неща, де... стига всичко да е с някаква мяра не би трябвало да има проблем квото и да било. Бях със 7 години по-голям, сега съм с 2 години по-голям от мен и да кажа този, с който съм сега е много по-зрял от миналия. Всичко си е и до човек.
    E ти на колко си?
    По-темата .. възрастта няма значение за мен.. стига хората да се разбират и да се чувстват добре заедно ^.^
    Последно редактирано от justasmile : 07-29-2012 на 09:07
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Преди време чух от приятелка,че има позната (:Д клюкарска работа) на 18,която има приятел(забележете) на 15. Много се учудих,даже ми стана странно.Но в случая дори не им личало - тя и без това изглежда по-малка за възрастта си, а той - зрял.Така че си е до хора.Любов да има.

не мисля, че е толкова страшно дори и тя да е на 13/14/15, а той примерно на 17/18/19 ... смисълът не е ли да се обичат.. а и ако тя е достатъчно умна няма да му позволи да я използва само за секс.. и все пак 5/6 години разлика е нещо напълно нормално! )

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    За любовта няма възраст, но всичко зависи от хората, интересите им, опита... Всичко е относително!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Понякога човек може да бъде много зрял за възрастта си или пък да е на 20 и да се държи като дечко,така че възрастта няма никакво значение,стига да се обичате.Дори познавам двойка,в която момичето е с 3 години по-голямо от момчето и вече 2 години са заедно,така че не съм съгласна и че момчето трябва да е по голямо.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си