- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика във възрастите
до 1 година
до 2 години
до 3 години
до 4 години
до 5 години
до 6 години
до 7 години
до 8 години
повече от 8 години...
няма значение, само любов да има
И ето пак...знам че има много такива теми,но да има и една по актуална...Ако прецените изтрийте я.
![]()
Каква за вас е приемливата разлика във възрастите за една връзка? Например момиче на 14, момче на 16....или момче на 14,момиче на 16.![]()
Момиче на 14 и момче на 16.
Принципно държа момчетата , с които съм заедно да са по - големи от мен, дори с една година. С настоящия ми приятел имаме приблизително 3 години, 2 години и половина някъде.
Има хора и хора. Зависи. Не мога да кажа, че оптималната разлика е до еди-си-колко години. С мойто момченце сега разликата ни е 8 и се разбираме. А и като цяло аз винаги съм се движила с батковци.. тия на моите години не ги поглеждам. Зависи от много неща принципно, според мен не може да се обобщи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отговорих с 'няма значение, само любов да има'.
Ако двамата се обичат, няма значение колко е разликата.
В днешно време обаче повечето 'батковци' си търсят малки и наивни момиченца, които биха им пуснали сравнително по-лесно, отколкото някое момиче на техните години. Момиченцата пък си търсят батко, с който да се хвалят и който евентуално да им купува това-онова.
И спря да се върти за миг земята..
По принцип съм за "Любовта над всичко".Зависи от хората.А и все пак има значение дали разликата от 4+ години е,когато по-малкият е на 14 или на 20 да речем.Мисля,че разбрахте накъде бия![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Зависи от хората, но смятам че след някъде 18 годишна възраст по-фрапиращите възрастови разлики са по-приемливи.
И аз като мерилин имам 8 годинки разлика с моя, обаче си се разбираме перфектно, не ни пречи.
От всичките коментари...установих (по невероятно компетентното) ми мнение...че стига любов да има,проблеми няма,стига да не е нещо фрапиращо.
Същност, се притеснявах...понеже момчето, по което си падам...доста си допадаме...е 2 години по-голямo.
![]()
в тинейджърските години нещо от порядъка на 3-4 години макс е ок ....
В по-зряла възраст и до 10 години не би е учудило и го намирам за съвсем нормално, 25-35, 22-35 ..
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз също отговорих последното, защото когато двама души се обичат,за тях няма граница във възрастта, е разбира се,нямам предвид примерно момиче на 14 и момче на 25, но не е изключено.Все пак е важно да се обичат.![]()
Никакво значение няма стига да им е добре заедно. Не броя децата до 15-16 годишна възраст, но от 16 нагоре каквато и да е разликата няма да е чак толкова фрапираща. Въпреки, че и това е малко. От 18 нагоре дори 10 години да им е разликата по-става, отколкото да си на 13 и да излизаш с някой на 23 примерноЗависи от доста неща, де... стига всичко да е с някаква мяра не би трябвало да има проблем квото и да било. Бях със 7 години по-голям, сега съм с 2 години по-голям от мен и да кажа този, с който съм сега е много по-зрял от миналия. Всичко си е и до човек.
Последно редактирано от horacio : 07-27-2012 на 16:37
nigga stole my bike
За мен като цяло няма значение, но смятам, че когато момчето е по-голямо от момичето разликата може да е по-голяма, защото момичетата по принцип сме доста зрели за възрастта си![]()
Преди време чух от приятелка,че има позната (:Д клюкарска работа) на 18,която има приятел(забележете) на 15. Много се учудих,даже ми стана странно.Но в случая дори не им личало - тя и без това изглежда по-малка за възрастта си, а той - зрял.Така че си е до хора.Любов да има.
не мисля, че е толкова страшно дори и тя да е на 13/14/15, а той примерно на 17/18/19 ... смисълът не е ли да се обичат.. а и ако тя е достатъчно умна няма да му позволи да я използва само за секс.. и все пак 5/6 години разлика е нещо напълно нормално!)
За любовта няма възраст, но всичко зависи от хората, интересите им, опита... Всичко е относително!
Понякога човек може да бъде много зрял за възрастта си или пък да е на 20 и да се държи като дечко,така че възрастта няма никакво значение,стига да се обичате.Дори познавам двойка,в която момичето е с 3 години по-голямо от момчето и вече 2 години са заедно,така че не съм съгласна и че момчето трябва да е по голямо.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥