- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика във възрастите
до 1 година
до 2 години
до 3 години
до 4 години
до 5 години
до 6 години
до 7 години
до 8 години
повече от 8 години...
няма значение, само любов да има
И не само батковците си търсят наивни момиченца, а и момиченцата си търсят " батковци с коли " да могат да ги водят в молчето и на кафенце.....
P.S - Няма значение възраст или каквото и да било, когато дойде любовта не пита![]()
Ми , на нас разликата ни е 9 години, ама се обичаме.. За любовта граници няма.
Според мен приемливата разлика е следната:
Момичето задължително да е по-малко от момчето,а разликата им да е най-много 3 години...
Всичко е много относително.
Примерно ако момичето е на 20,а момчето на 25 ще е окей,но ако момичето е на 25,а момчето на 20 - нещо не ми се връзва.
Същата работа е ако момичето е на 15,а момчето на 20 ... Пак не ми се връзва.
Общо взето ако момичето няма поне 18-20 години разлика от 2-3 години ми се вижда нормална,но 5-6 (например) ми се вижда множко.
Ако момичето минава (да кажем) 20-те съм склонна да приема разлика до към 7-8 години някъде.
Друг е въпроса,че ако разликата в годините е по-голяма (например 10-тина години) след време нещата ще започнат да куцат.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не, не мисля, че няма значение възрастта.. Не може момичето да е на 16, а момчето (мъжа) да е на 30. Имам позната, която е на 16 и ходи с 30 годишен.. не е нормално това, неестествено е. Тя мисли за едно, той за друго.. мисленето им се различава, светогледа им е различен! До 4 години е добре според мен (:
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Е...
"За любовта няма възраст, но всичко зависи от хората, интересите им, опита... Всичко е относително!"
това^
зависи от хоратате явно не са подходящи, но има такива, които са
nigga stole my bike
2-3, най-много 4 години според мен..
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията... ~~
Да 3-4 години разлика е приемливо.