.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Момичета и момчета,дайте да видим какво мислите вие?

Може темата да ви се стори глупава и банална,но искам да ви попитам.Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?Момчета:А вие защо го правите,когато си имате приятелка?Мислите ли,че момчетата,които го правят,не им стига само приятелката им,а им трябва и други момичета да оглеждат?И още едно нещо:Когато си имате приятелка,възбуждало ли ви и друго момиче?Знам,че е малко глупаво,но бих искала да разбера. Ако имате нещо да добавите,кажете. Става въпрос за онова заглеждане,с което продължително време следи момичето.
    Последно редактирано от mags991 : 07-25-2012 на 18:24

Мега фен Аватара на Chacho
    Гледам, щото ми е вродено. Възбуждат ме други много ясно. Аре не се прави, че не бройкаш пакети периодично. Не си центърът на света, преглътни го.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Чакай малко,знам че не съм,пределно ми е ясно....просто исках отговори

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Забелязвала съм да го прави ,но не ми пречи и аз се заглеждам какво толкова... човешко е :Д
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Даже ги обсъждаме заедно С бившия ми като бях го забелязах да оглежда едната сервитьорка...Аз му викам - в лице е грозна(така си беше), той вика: има яко дупе
    Човещинка си е...И ЗА ДВАТА ПОЛА!!!

Град
    Бања Лука
    Напишете в youtube Голые и смешные, и всички ще видите че никой нормален мъж не става безразличен, когато пред него се появи жена с хубаво дупе или цици.

Голям фен Аватара на magita
    Аз гледам - той гледа. Даже ми се сърди, че гледам жените повече от него. Стига да не е го прави демонстративно и грозно няма проблем. Всеки е любопитен. Обсъждаме ги. Тоест аз обсъждам жените "я гледай я тая ква е яка" "гледай я тая не е хубава" т'ва че ги заглежда не означава, че иска непременно да ги чука.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Glamour92
    Да,и е нещо съвсем нормално,тъй като по улицата гъмжи от красиви момичета.
    Това,че той е избрал да бъде в двойка с едно от тях,не променя факта,че останалите продължават да си бъдат все така привлекателни.Тия неща трябва да се приемат спокойно,иначе стават безсмислени скандали.

Тая тема имам усещането,че за ен-и деветнайсети път я дъвчем...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Гледаме заедно и ги обсъждаме.

Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

от уважение.. да нали, но забелязвала съм, че се заглежда, но се правя на "чукната/ударена" или пък просто обсъждаме двамата. Дори на мен ми се е случвало да се загледам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сигурно оглежда чат пат по някоя, но не го прави явно. На мен не ми пречи, и аз си заглеждам, но не влагам нищо в това, както и той, така че не ми е никакъв проблем. Ако се заглеждаше редовно от горе до долу по разни сигурно щеше да ме дразни.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
    Аз пък съм забелязало следното при себе си:
    Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
    Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.

А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е не може и да минаваш покрай непознати и да си като кон с капаци - да не ги поглеждаш, щото видиш ли се окажат красавици/ци. Грозно е да го правиш прекалено явно или иначе казано грозно е да ти текат лигите по чуждото.

моя приятел има 50 000 снимки на компютъра си на хора който даже и не познава има такива снимки че ако ги постне някъде хората може да потънат в дън земя :Х даже може да ги изнудва има толкова много снимки на момичета но това не ме притенява от както сме заедно не си е писал с нито едно мимиче и не е харесал снимка на друга

^WTF is wrong with you?
    "даже може да ги изнудва" , "не е харесал снимка на друга" - второто е мнооого важно.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Въпрос на доверие.. Това,че около мен има адските - цици или задник не означава,че аз ще стана и ще ходя да се забия с нея Щом съм с моето момиче не е за 1те цици

С бившия си приятел с който бяхме не сме се заглеждали по други мъже или момичета.Той имаше очи само за мен и гледаше само към мен.Но наистина намирам че е естествено да заглеждаш някого за няколко секунди а не да се вторачиш като хипнотизирам в него и постоянно него да гледаш когато отсреща ти е половинката ти или някоя твой приятел той да ти говори а ти да кимаш с глава и да гледаш примерно блондинката с големите балкони неуважително е и това би ми засегнало.Не е възпитано като вие се заглеждате някъде да го сочите с пръст да правите някви движения с глава и да ми се присмивате за това ка кизглежда открито и ако се случи дадения човек да ви види вместо да се хихикате би трябвало да спрете и да продължите пътя тъй като ами би засегнало непознатия човек това и ако е по наках да ви каже две думи и да се стигне и до скандал има такива момичета тинеджърки и това е наистина ужасно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    С бившия си приятел с който бяхме не сме се заглеждали по други мъже или момичета.Той имаше очи само за мен и гледаше само към мен.Но наистина намирам че е естествено да заглеждаш някого за няколко секунди а не да се вторачиш като хипнотизирам в него и постоянно него да гледаш когато отсреща ти е половинката ти или някоя твой приятел той да ти говори а ти да кимаш с глава и да гледаш примерно блондинката с големите балкони неуважително е и това би ми засегнало.Не е възпитано като вие се заглеждате някъде да го сочите с пръст да правите някви движения с глава и да ми се присмивате за това ка кизглежда открито и ако се случи дадения човек да ви види вместо да се хихикате би трябвало да спрете и да продължите пътя тъй като ами би засегнало непознатия човек това и ако е по наках да ви каже две думи и да се стигне и до скандал има такива момичета тинеджърки и това е наистина ужасно.
    Къде ви копат такива сбъркани, бе? Мани, че не знаете кво искате да кажете, ми и нормален български не можете да приказвате. Един дол дренки сте половината коне с капаци тука.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз пък съм забелязало следното при себе си:
    Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
    Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.

А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
    Това.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това, че си вече поръчал не означава, че не може да преглеждаш менюто.

Мега фен Аватара на babity
    Винаги оглеждам. Независимо дали съм обвързана или не. Жени много често коментирам с момчетата, но те нямат умението да коментират мъжете и затова се налага да си бройкам самотно...

Ние с приятелката ми ги гледаме и обсъждаме коя има добър задник и коя не :Д

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Винаги оглеждам. Независимо дали съм обвързана или не. Жени много често коментирам с момчетата, но те нямат умението да коментират мъжете и затова се налага да си бройкам самотно...
    да много е скучно да няма с кой да обсъждаш готиния пичага ;д
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен Аватара на embraceme
    Това си е в кръвта и не може да бъде спряно ,дори не се усещам :Д иначе нямам нищо против и приятелката ми (като имам такава) да гледа.Не мисля че това е повод за скандал и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си