- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и момчета,дайте да видим какво мислите вие?
Може темата да ви се стори глупава и банална,но искам да ви попитам.Първо момичетата:Хващали ли сте приятелят ви да заглежда други момичета,казвали ли сте му нещо,как сте се чувствали?Момчета:А вие защо го правите,когато си имате приятелка?Мислите ли,че момчетата,които го правят,не им стига само приятелката им,а им трябва и други момичета да оглеждат?И още едно нещо:Когато си имате приятелка,възбуждало ли ви и друго момиче?Знам,че е малко глупаво,но бих искала да разбера.Ако имате нещо да добавите,кажете.
Става въпрос за онова заглеждане,с което продължително време следи момичето.
Последно редактирано от mags991 : 07-25-2012 на 18:24
Гледам, щото ми е вродено. Възбуждат ме други много ясно. Аре не се прави, че не бройкаш пакети периодично. Не си центърът на света, преглътни го.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чакай малко,знам че не съм,пределно ми е ясно....просто исках отговори
Забелязвала съм да го прави ,но не ми пречи и аз се заглеждам какво толкова... човешко е :Д
Hostis Honori Invidia
Даже ги обсъждаме заедноС бившия ми като бях го забелязах да оглежда едната сервитьорка...Аз му викам - в лице е грозна(така си беше), той вика: има яко дупе
![]()
Човещинка си е...И ЗА ДВАТА ПОЛА!!!
Напишете в youtube Голые и смешные, и всички ще видите че никой нормален мъж не става безразличен, когато пред него се появи жена с хубаво дупе или цици.
Аз гледам - той гледа. Даже ми се сърди, че гледам жените повече от него. Стига да не е го прави демонстративно и грозно няма проблем. Всеки е любопитен. Обсъждаме ги. Тоест аз обсъждам жените "я гледай я тая ква е яка" "гледай я тая не е хубава" т'ва че ги заглежда не означава, че иска непременно да ги чука.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Да,и е нещо съвсем нормално,тъй като по улицата гъмжи от красиви момичета.
Това,че той е избрал да бъде в двойка с едно от тях,не променя факта,че останалите продължават да си бъдат все така привлекателни.Тия неща трябва да се приемат спокойно,иначе стават безсмислени скандали.
Тая тема имам усещането,че за ен-и деветнайсети път я дъвчем...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Грозно е да заглеждаш други, когато си с гаджето. Аз не го правя.. тези, с които съм била също.. най-малкото от уважение.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
от уважение.. да нали, но забелязвала съм, че се заглежда, но се правя на "чукната/ударена" или пък просто обсъждаме двамата. Дори на мен ми се е случвало да се загледам.![]()
![]()
Сигурно оглежда чат пат по някоя, но не го прави явно. На мен не ми пречи, и аз си заглеждам, но не влагам нищо в това, както и той, така че не ми е никакъв проблем. Ако се заглеждаше редовно от горе до долу по разни сигурно щеше да ме дразни.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз пък съм забелязало следното при себе си:
Когато нямам чувства към никой, ако видя някое прекрасно момченце и почвам да си мисля: 'омг дали ще можем да се гушкаме, дали пък може да стане нещо, какъв ли е, дали си има гадже' и т.н.
Когато имам, виждам просто някой с привлекателна външност и просто... просто ми минава като картинка през съзнанието, импулс, дори не си мисля нищо. Не си мисля дали бих могла да имам някакви шансове с него и т.н.
А иначе заглеждането само по себе си не е кой знае какво, би ми станало гадно, ако има флирт/някакви закачки, дори шеговити и несериозни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
моя приятел има 50 000 снимки на компютъра си на хора който даже и не познава има такива снимки че ако ги постне някъде хората може да потънат в дън земя :Х даже може да ги изнудва има толкова много снимки на момичета но това не ме притенява от както сме заедно не си е писал с нито едно мимиче и не е харесал снимка на друга
^WTF is wrong with you?
"даже може да ги изнудва" , "не е харесал снимка на друга" - второто е мнооого важно.
Въпрос на доверие.. Това,че около мен има адските - цици или задник не означава,че аз ще стана и ще ходя да се забия с неяЩом съм с моето момиче не е за 1те цици
![]()
С бившия си приятел с който бяхме не сме се заглеждали по други мъже или момичета.Той имаше очи само за мен и гледаше само към мен.Но наистина намирам че е естествено да заглеждаш някого за няколко секунди а не да се вторачиш като хипнотизирам в него и постоянно него да гледаш когато отсреща ти е половинката ти или някоя твой приятел той да ти говори а ти да кимаш с глава и да гледаш примерно блондинката с големите балкони неуважително е и това би ми засегнало.Не е възпитано като вие се заглеждате някъде да го сочите с пръст да правите някви движения с глава и да ми се присмивате за това ка кизглежда открито и ако се случи дадения човек да ви види вместо да се хихикате би трябвало да спрете и да продължите пътя тъй като ами би засегнало непознатия човек това и ако е по наках да ви каже две думи и да се стигне и до скандал има такива момичета тинеджърки и това е наистина ужасно.
Това, че си вече поръчал не означава, че не може да преглеждаш менюто.
Винаги оглеждам. Независимо дали съм обвързана или не. Жени много често коментирам с момчетата, но те нямат умението да коментират мъжете и затова се налага да си бройкам самотно...
Ние с приятелката ми ги гледаме и обсъждаме коя има добър задник и коя не :Д
Това си е в кръвта и не може да бъде спряно ,дори не се усещам :Д иначе нямам нищо против и приятелката ми (като имам такава) да гледа.Не мисля че това е повод за скандал и т.н.