.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Объркана съм, помогнете ми ....

Историята ми е следната:
    Последно редактирано от stars0 : 08-14-2012 на 14:41

Мега фен
    Изкушавам се да измуфтя IP адреса ти от някой модератор и да се обадя в полицията.
    Само това имам да ти кажа.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Та, каква е историята.

Какво толкова си се стреснал/а от някаква шега на съфорумника, че си махнал темата.
    О, Боже. Като не можете , изобщо недейте пуска теми, бе мама му стара.

Мега фен
    16 годишна е. Някакъв 30 годишен я е зарибил и я разиграва като парцалена кукла. Въпросният е разведен, с 2 деца.

Натискали се по някакви заведения, драми, дъра-бъра, накрая я изчукал и тя хлътнала. Върти й стереотипните номерца - няма да я търся, че да ме търси тя - и наш'та си се връзва like a boss. Обяснявал й че държи на нея и нямало да я задържа, но в същото време явно не му пречи да я клати в свободното си време. Бачкал и в някакъв гараж доколкото разбрах. Абе, общо взето това.

ПП : Никак не се шегувах.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ба'си наивното момиченце, дето си. Време ти е да пораснеш и да осъзнаеш истината за живота , и за всички около теб. Замисляла ли си се изобщо какво може да иска един 30-годишен МЪЖ от едно 16-годишно ДЕТЕ. Изобщо имаш ли разум , че си тръгнала да се занимаваш с тоя тип, и толкова лесно да си отваряш краката. Съжалявам, ама ми се струва, че ще си поредната курвичка. Все тая. Та, от нас какво очакваш?

Време ти е да спреш да вярваш на баналните му простотии. Време ти е да спреш да се занимаваш с него. Представите ви за света и живота са различни. Ти си дете, а той иска единствено секс от теб. Личи си от хиляди километри.

Благодаря Auriss за информацията.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Еми...верно е за полицията какво е това педофилство...Той спокойно може да й бъде баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си