.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Тя ми писа каза,че не съм и помагал и подкрепял пък аз съм винаги до нея както и тя може и да не съм най-добрия в утешаването,но все пак се опитвам да я утеша и да я подкрепям.
    Питах я дали е щастлива с мен и тя каза ''да до момента в,които спря да ме приемаш такава каквато съм'',а тя се промени както и отношението й към мен.Както споменах в началото все едно е друг човек.Едва ли тя ще отстъпи,но и аз няма не съм виновния стига толкова с отстъпките от мен.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Питах я дали е щастлива с мен и тя каза ''да до момента в,които спря да ме приемаш такава каквато съм'',а тя се промени както и отношението й към мен.
    А тя какво точно очаква? Да приемеш положение, в което ти като човек я питаш нещо, а тя ти отговаря с: "Щот така" ли? Ти да не си изтривалка? Правилно си постъпил. Не си струва ядовете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Тя ми писа каза,че не съм и помагал и подкрепял пък аз съм винаги до нея както и тя може и да не съм най-добрия в утешаването,но все пак се опитвам да я утеша и да я подкрепям.
    Питах я дали е щастлива с мен и тя каза ''да до момента в,които спря да ме приемаш такава каквато съм'',а тя се промени както и отношението й към мен.Както споменах в началото все едно е друг човек.Едва ли тя ще отстъпи,но и аз няма не съм виновния стига толкова с отстъпките от мен.
    Просто не си струва да се нервиш за глупости. Извинявай, обаче това си е направо .... ужас. Тя да не би да очаква да й тичаш след гъза и да се съгласяваш да не се виждате с месеци наред ли? Хайде, стига.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си