Бяхме се разбрали за време държа се добре като се видяхме беше радостна,но след време не бяхме се виждали защото тя е била на село и не си писахме защото PC и се развалил (сигурно ме излъга за да не си пишем), но все пак можеше да си говорим по телефона говори с мен за по 5 ст. на час.Не ми звъня даже.Днес си писахме писа ми ядосваше ми се без нищо правеше се на голяма работа само дето не ме напсува...Аз й казах,че се прави на голяма работа и се държи скапано.И после гледам в skype ''обичам те'' *едикой си'' направо се сринах та с него преди месец се псуваха и обиждаха...Пък и той е от много далече прекалено далече за да се виждат.
Направо се сринах писахме си и пак се правеше на голяма работа и каза,че щом е била голяма работа нямало да си пишем разбрах,че няма смисъл да се занимавам колкото и зле да е няма да й позволя да се държи така.
Беше очевидно,че ме заряза заради другия по гаден начин и казах,че както реши,но губи свястно момче,което се държи добре с нея,аз съм си много добър по принцип всички го виждат едва ли заслужавам това...и просто я блокирах колкото и да я обичам просто нямаше друг начин.
Тя се промени изведнъж преди беше много мила и се държеше страхотно. *cry face* ;(