- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно ми е,но може би така е най-добре :)
нищо не разбирам от риболов
и по принцип съм от речен град, просто мигрирах на морето
от риболов не разбирам, не мога да плувам, като цяло не обичам да се мокря... като се има предвид къде съм родена, как се казвам и коя зодия съм... тва си е парадокс.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
как се казваш?
Марина
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
добре![]()
Разбрахме се ''уж'' ,но тя пак е същата няма промяна казах й ,че държанието спрямо към мен не е правилно и й обясних.Няма промяна даже е по-зле почти не пише.Пък в момента не можем да се виждаме защото е на село пък и малко ме съмнява да не е отишла там нарочно за оправдание да не се виждаме...
Пък там е бившия й, които остави заради мен,но казва,че го мрази защото я е биел,но все пак имам съмнения.![]()
Научил си я така... тя да си прави квото иска, а ти да вървиш след нея, свикнала е така и нещата стават по-зле. Просто я остави... и по-добро ще намериш колкото и да не ти се вярва.
nigga stole my bike
Вярно е много я отпуснах и тя си прави каквото си иска пък и си прав ще намеря по-добре макар да не ми се вярва в момента.![]()
Бяхме се разбрали за време държа се добре като се видяхме беше радостна,но след време не бяхме се виждали защото тя е била на село и не си писахме защото PC и се развалил (сигурно ме излъга за да не си пишем), но все пак можеше да си говорим по телефона говори с мен за по 5 ст. на час.Не ми звъня даже.Днес си писахме писа ми ядосваше ми се без нищо правеше се на голяма работа само дето не ме напсува...Аз й казах,че се прави на голяма работа и се държи скапано.И после гледам в skype ''обичам те'' *едикой си'' направо се сринах та с него преди месец се псуваха и обиждаха...Пък и той е от много далече прекалено далече за да се виждат.
Направо се сринах писахме си и пак се правеше на голяма работа и каза,че щом е била голяма работа нямало да си пишем разбрах,че няма смисъл да се занимавам колкото и зле да е няма да й позволя да се държи така.
Беше очевидно,че ме заряза заради другия по гаден начин и казах,че както реши,но губи свястно момче,което се държи добре с нея,аз съм си много добър по принцип всички го виждат едва ли заслужавам това...и просто я блокирах колкото и да я обичам просто нямаше друг начин.
Тя се промени изведнъж преди беше много мила и се държеше страхотно. *cry face* ;(
Оставяй я,не си заслужава.
Може да ти е трудно,ама все пак..по -добре не я търси повече
с времето ще мине.
Надявам се, лятото трудно се разнообразявам в моя квартал е доста скучно и няма момичета малки са още ^.^ пък и много рядко се събираме като започнем даскало отново ще е по-добре пълно с момичета и приятелите ми от там,но сега ще е ужас.![]()
Разбрах,че ме е излъгала,че е на село и че PC е развален за да не се виждаме и чуваме.
Последно редактирано от Teenhelp1 : 08-12-2012 на 17:31
Ами стига си мислил вече над нея де. Прав и път.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Я горе главата и давай напред. Въобще не я мисли, момичета - много, когато най-малко очакваш ще се появи някоя мацка, която да си заслужава.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Да, определено си и омръзнал
Правилно си постъпил, недей да отстъпваш
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Сигурно това е и причината,че съм и омръзнал.
И аз така си мисля.![]()