- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- интересна тема (:
Момчета, разкаже вие малко за секс с девственица ! Има 39746154 теми, които момичетата разказват за своя първи път .. Давайте (:
Кофти работа .. "ама не ти ли е много голяяяямм" , "чакай сегааа" , "искаш ли да си починем за 5 минутки" "айде след малко"... и на нас не ни е лесно . Аз с моите слаби нерви не съм за отваряне![]()
hubavo napravih go i ne sujalqvam ne me boli priqtelq mi tvurdi che sum mazohist no ne mi puka pravim go i go zadovolqvam i az ne chuvstvam bolka vsiko e ok
кирилица. Що не съм и аз един модератор...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Отварял съм 2 момичета.. С 1то имаше малък прболем - болеше я,но всичко мина гладко - малко почивка и леко по леко стана. С 2рото момиче никакъв проблем заболя я малко стисна ме по-силно и това беше![]()
и аз съм отварял две.. първата малко я боля ама после разбра че си заслужавало.. при втората нямаше такива проблеми за щастие имаше само кеф
OMG, FFS, FML, DAFUQ, JEEZUS.. BITCH PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пък аз не съм бил с девствена. Засега не съжалявам.
ПС: Темата ти не е особено интересна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Темата й никак не е интересна ако питаш мен.. ама кой съм аз да съдя хората, лол !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
О, на приятеля ми ще да му е било много трудно сигурно, макар да го отрича. Адски много ме болеше и го карах да почака през 1 минута. Той си беше много внимателен и търпелив, и накрая всичко се получи.