.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

интересна тема (:

Момчета, разкаже вие малко за секс с девственица ! Има 39746154 теми, които момичетата разказват за своя първи път .. Давайте (:

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Кофти работа .. "ама не ти ли е много голяяяямм" , "чакай сегааа" , "искаш ли да си починем за 5 минутки" "айде след малко"... и на нас не ни е лесно . Аз с моите слаби нерви не съм за отваряне

hubavo napravih go i ne sujalqvam ne me boli priqtelq mi tvurdi che sum mazohist no ne mi puka pravim go i go zadovolqvam i az ne chuvstvam bolka vsiko e ok

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    кирилица. Що не съм и аз един модератор...
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Отварял съм 2 момичета.. С 1то имаше малък прболем - болеше я,но всичко мина гладко - малко почивка и леко по леко стана. С 2рото момиче никакъв проблем заболя я малко стисна ме по-силно и това беше

и аз съм отварял две.. първата малко я боля ама после разбра че си заслужавало.. при втората нямаше такива проблеми за щастие имаше само кеф

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    OMG, FFS, FML, DAFUQ, JEEZUS.. BITCH PLEASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Chacho
    Пък аз не съм бил с девствена. Засега не съжалявам.

ПС: Темата ти не е особено интересна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Темата й никак не е интересна ако питаш мен.. ама кой съм аз да съдя хората, лол !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    О, на приятеля ми ще да му е било много трудно сигурно, макар да го отрича. Адски много ме болеше и го карах да почака през 1 минута. Той си беше много внимателен и търпелив, и накрая всичко се получи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си