.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Питане за креатин

Почнах отскоро (седмица) да пия креатин, и доколкото знам от него не се запазва, смисъл ако спра да го пия или да тренирам, ще изпикая сичко ?

На някои хора креатина не им действа, НО ако ти действа и се храниш/тренираш правилно би трябвало да запазиш някаква част от каченото, поне такъв ефект имаше при мен.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Глупости. То ако целия ефект се губеше, що толкова много хора го пият.
    Ама да, ако спреш да тренираш сигурно ще свалиш, ама то със и без креатин - като не тренираш и не ядеш, сваляш. Креатина нямаше да е най-популярната добавка, ако се "изпикаваше" след 2 седмици, само дето както при всяка добавка, като се взима трябва да се тренира сериозно, а не да тренираш два месеца, един да почиваш..

Град
    Аз откакто тренирам ям яко меса и яйца. Абе ям си доста стабилно.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ами тогава нямаш проблеми. Яж добре, тренирай и единственото което ще изпикаеш е водата, която се задържа от креатина..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Аз откакто тренирам ям яко меса и яйца. Абе ям си доста стабилно.
    И какъв ти е горе-долу хранителният режим?

Град
    въглехидрати сведени до минимум колкото се може, и повече месни неща ям горе долу през 5 часа

Мега фен
    аз ти исках грамажи храна и тн а не само да ми кажеш въглехидрати до минимум и меса..Това всеки го може и знае . Както и да е

Град
    грамажи не меря, не ям по много но ям често

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    грамажи не меря, не ям по много но ям често
    Което е грешна №1 .. Та сигурно ако продължим ще има и още . За това те питах и точно... Но все пак темата е за креатин,ще кажеш да не се отклоняваме и си прав.

Град
    значи да разбирам да си пия креатина ? доколкото разбрах може да се пие постоянно без спиране.

Мега фен
    Без спиране но за колко време .. Общо взето максимум 2 месеца без зареждаща фаза.Предполагам,че ще е креатин,то това е най-ефективният.. Ако правиш зареждаща 5 седмици само.. Принципно зависи и от килограмите ,но ако правиш зареждаща принципно е 5-7 дни по 20 грама на 4 приема и после само по 5 грама след тренировки а в почивни дни сутрин на гладно.

Ако решиш да не правиш зареждаща(което е по-добре щади бъбреци ,резултат - еднакъв) даваш по 10 гр в тренировъчни сутрин и след тренировка а в нетренировъчни 5 сутрин на гладно. И така максимум 2 месеца..А беее 400 грама стигат общо

Град
    направих зареждащата фаза понеже искам по-бърз ефект. Резултата се вижда и усеща. Сега ще продължавам сутрин по 5 грама и така още 2-3 седмици. Вода задържам, щото при трен такава зверска жажда имам, пия по 2 литра вода за 20 минути, след трена пия креатина и след тва още половин литър вода. После 4-5 часа никаква жажда. Понеже трябва да сваля малко корема мисля сутрин на гладно да пия л-карнитин и hiit кардио към 20 минути. След това закуска и креатина. Мисля че креатина няма да попречи на свалянето. Аз приемам прости въглехидрати като някой и друг банан, или малко шоколад 30 минути преди силов трен и то с креатина. Иначе въглехидратите са ми на минимум.

Мега фен
    шоколад 30 мин преди трен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си