- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кофти ми е ...
И моя тъй.Ама спря да ми е кофти![]()
Брях,брях
Всъщност някои от мъжете не желаем отплащане - свирка.. Има някакво удоволствие в тая цялата работа, която я правим
Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.
Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.
Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.
Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?
Последно редактирано от Ronnan : 07-26-2012 на 16:08
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Това исках да кажа и аз. Повечето хора подходиха от гледната точка, че тя лишава и себе си и него от удоволствието да я ближе. А ако тя не изпитва удоволствие? Да седи и да гледа половин час тавана докато той я лигави ли? Представи си че гаджето ти изпитва удоволствие да ближе дланта на ръката ти. Не ти е неприятно но и не изпитваш сексуална възбуда от това. Приятно ли ще ти е вместо да правите секс, да да го чакаш половин час да се наближе?
Ronnan прав си, по принцип всякакви хора има. Но по самия текст на темата се разбира, че тя не иска, за да не се чувства длъжна и приятеля и да не очаква и от нея същия жест. Ако не й е приятно, можеше да го каже с прости думи.
Ай стига с тия разменни начала бе! Ако й е кеф на жрицата, нека жребеца да облизва лехатаЩом им харедва на айваните
![]()
ааа никъде не съм казала , че не ми е кеф ..... Взех , че сr казах да го оставя малко... и снощи и сутринта човека си/ми направи кефа
![]()
Много си спряла ма ... давай му да смуче висулките, после и ти ще лапаш суджука... ще ти хареса особено като ти го инжектира под налягане в гърлото![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!