.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    И моя тъй.Ама спря да ми е кофти
    Брях,брях

Всъщност някои от мъжете не желаем отплащане - свирка.. Има някакво удоволствие в тая цялата работа, която я правим

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    И щом иска да ти прави френска,защо за бога го спираш (това е едно от най-яките усещания).Щом това му доставя удоволствие ,не го спирай.Нито трябва да се чувстваш длъжна,просто може би заради себе си го направи (:
    Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.

Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.

Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.

Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?
    Последно редактирано от Ronnan : 07-26-2012 на 16:08

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    Може просто да не изпитва удоволствие от френската. Има много жени които са толкова чувствителни, че дори само да ги докоснеш с език по срамните устни и подскачат, и не защото не са възбудени. При други пък докосването на клитора е неприятно като усещане, не гаделичкащо но не и възбуждащо. Ако мъж се опита да прави френска на такава жена, ще и убие цялата възбуда.

Приятелката ми е в тази категория. Тя не може да свърши с докосване на клитора. Не изпитва удоволствие, и го чувства даже неприятно, независимо дали с пръсти или език. За сметка на това пък се възбужда много силно при стимулация на самия вагинален отвор, за там обаче езика е прекалено лигав и мек, за това и нормалният секс е иделания вариант за нея.

Няколко пъти съм го казвал и ще го кажа пак. Това че за 80% от жените френската е "неземно удоволствие", не значи че останалите 20% са със "задръжки" или "гнусливи", може просто да им е неприятно усещането. За това подхождайте по внимателно към жени които не познавате. Веднъж направих грешката да се нахвърля с език и после съжалявах.

Ако и на авторката и е неприятно, защо тогава трябва да търпи, само за да му направи кефа?
    Мисля,че в този случай авторката не и е толкова неприятно ,а проблема е там ,че се стеснява и се притеснява.Никъде не каза ,че изпитва болка или погнуса,а се притеснява ,че не е готова да върне "жеста" или просто не изпитва желание.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    ... или просто не изпитва желание.
    Това исках да кажа и аз. Повечето хора подходиха от гледната точка, че тя лишава и себе си и него от удоволствието да я ближе. А ако тя не изпитва удоволствие? Да седи и да гледа половин час тавана докато той я лигави ли? Представи си че гаджето ти изпитва удоволствие да ближе дланта на ръката ти. Не ти е неприятно но и не изпитваш сексуална възбуда от това. Приятно ли ще ти е вместо да правите секс, да да го чакаш половин час да се наближе?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ronnan прав си, по принцип всякакви хора има. Но по самия текст на темата се разбира, че тя не иска, за да не се чувства длъжна и приятеля и да не очаква и от нея същия жест. Ако не й е приятно, можеше да го каже с прости думи.

Ай стига с тия разменни начала бе! Ако й е кеф на жрицата, нека жребеца да облизва лехата Щом им харедва на айваните

ааа никъде не съм казала , че не ми е кеф ... .. Взех , че сr казах да го оставя малко... и снощи и сутринта човека си/ми направи кефа

Дай му просто

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами браво,късметлийка си Моят пък не обича да лиже

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Много си спряла ма ... давай му да смуче висулките, после и ти ще лапаш суджука... ще ти хареса особено като ти го инжектира под налягане в гърлото
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си