- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисля да не си правя бал
Миличка,поздравявам те за мисленето.Аз имах големи очаквания от бала,а накрая се оказа просто много шум за нищо дет се вика.Никога не съм се превъзнасяла колко изпипани трябва да са детайлите на роклята,колко време ще търся обувки и чанта,които да си подхождат,как е срамота едва ли не ако за една вечер трябва да ида преди това 20 пъти на солариум,за да стана като препечен морков и т.н.И нямах пищно изпращане на ресторант.Намерих шивачка,която ми направи гиздава рокля за 350лв(аз съм доста едра и следователно отива плат като за две рокли с финтифлюшки и пр.),което си е много прилична цена,взех си комплект обувки с чанта за 85лв,прическа за 50,маникюра може и да го спестиш,ако имах хубави нокти.А гримирането ми се отдава затова си взех професионални сенки за 50лв. и се гримирах с тях сама и още си ги ползвам вместо да ги дам за един път.И най-важната част-поканих вйъщи само леля,чичо и братовчедка.Предпочетох вместо да дадат 2000-3000лв. за ресторант и да получа кофти подаръци,да ми купят кола.В твоя случай ти избираш уроците.Знам,че съпоставката с мен изглежда малко нелепа,но същността,която искам да изтъкна е,че е похвално,че на твоите години разбираш кои са ти приоритетите,съобразяваш се с положението си и имаш желанието и хъса да учиш и да се развиваш.Поздравления за което.Балът може да мине и с повече,и с по-малко пари.Важното е ти да се чувстваш добре и с по-малкото,знаейки,че вместо скъпа рокля и скъп ресторант,ти си предпочела развитието си.Дано да си вземеш всичко успешно и да влезнеш в който университет пожелаеш.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!