.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Баловете и без др. представляват излишно даване на пари, зомбиране и т.н.
    Ето факти:
    1. Накичена в ресторанта ще стоиш максимум 3 часа, които ще отлетят доста бързо. В момента, в който видиш как стоят нещата ще съжалиш за скъпата рокля, която си си купила, и която трябва да свалиш почти толкова бързо, колкото си облякла.
    2. Никой не се интересува нито от декорацията на ноктите ти, нито от косата ти, нито от грима. Само ако си грозна, ще те коментират зад гърба ти. Приятелите НИКОГА няма да ти кажат, че не си се издокарала добре. На снимките във фейс ще има САМО положителни коментари. На самия бал всички са много заети да оглеждат себе си и да си правят снимки за фейсбук. Никой не го е грижа как изглеждаш ти. Обикновено човек, който е разумен, осъзнава, че всъщност е нямало никакъв смисъл от труфенето, можел е да изглежда по-скромно, с по-малко пари, и пак е щял да бъде красив, а и така или иначе на никой не му пука.
    3. Баловете са нещо скучно. Има фейк речи от натъжени директори, фейк прегръдки и т.н. Пуска се яко чалга, независимо дали директорът е забранил или нещо такова. Яденето в хотела не е кой знае какво.

Бал си струва само ако много много много обичаш класа си и си сигурна, че заедно ще се разбиете преди и след вечерята.

Казвам ти едно реалистично преживяване. Аз нямам приятелски връзки в класа ни, но не съм и аутсайдер. Да не кажеш, че съм антисоциален хейтър, дето ей така ги пише нещата, да обезкуражава. Просто от баловете няма смисъл.
    ОТ ЛИЧЕН ОПИТ твърдя, че се подхлъзнах по зомбинацията с прическите, лаковете, обувките, скъпа рокля, скъп грим и всичко останало. По принцип винаги съм смятала че баловете са за идиоти, но когато балът наближи, се панирах, че няма да бъда красива и ръснах бая пари, направих уникални планове и т.н. В деня на бала видях, че всичко това е за едното нищо. Никой не го интересува ТИ как изглеждаш (всеки гледа себе си). Всеки ще ти направи комплимент, че си красива. Никой не го еня за декорациите по ноктите ти. И теб самата няма да те еня за декорациите на другите.
    Храната в хотела обикновено никой не я яде (масово!!! само аз похапнах малко) и не си струва въобще парите, които си й дал.
    Танци, чалга, и ако класът ви не е сплотен - много фейк речи, сълзи и т.н. Ако е сплотен, само тогава балът си заслужава малко повече, но пак не е нещо грандиозно.

Пак ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ти твърдя, че най-яко си прекарах на личното ми изпращане в нас, отколкото на самия бал и след него. Усещането да събера всичките си приятели беше НЕВЕРОЯТНО!!! Защото това е, което важи - събирането с приятели, истински. Дори на чаша кола и парче пица с истински приятели е забавно, сърдечно, яко вместо грандиозно парти с някакви съученици.

Ако все пак ще правиш балове, съвет: гледай да минеш възможно най-тънко.

И да, уроците са мн. по-важни от тъпия бал.
    Последно редактирано от jghgh : 07-27-2012 на 23:30
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си