- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Носите ле тампони в училище?
Носите ле тампони в училище?И къде и държите и притеснявате ли се дали някой ще ги види?
Моля, споменете години или клас.
В чантата си винаги имам тампон/превръзка.Вече завърших,въпреки че не виждам значение от годините.
Аз тампони не нося,но най-добрата ми приятелка носи.Има си специална кутийка,май на O.B.,една розово-лилава и така никой не разбира.Понякога си ги носи и в кутийки за превръзки,но не често...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Не, не нося тампони - нямам и намерение. Поне за сега.
Иначе няма нищо срамно в това.
Както и в превръзките.
Аз нося и също си ги слагам в горе споменатата розова кутийка на O.B.
Да носех и в училище, и сега в университета. Нося си ги в една кутиика от презервативи. Ето такава - http://www.forher.de/wp/wp-content/u...-box-durex.jpg А преди в чантата и после в джоба на дънките примерно, ако съм с пола или рокля, вземах чантата със себе си.
пс Момичета от къде си ги купувате тези кутиики за тампони OB?
Не нося тампони, но в училище винаги си нося превръзки и няма нищо срамно в това.![]()
Нося превръзки във вътрешния джоб на чантата си.![]()
Никога не съм попадала на тия кутийки за съжаление,но ако вида,ще си купя.![]()
Да използвам тампони и в училище,и като излизам....слагам си ги в козмитична чантичка.....ето такава http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...r:5,s:13,i:128 и си я взимам със мен....А и не се притеснявам от нищо....виждали са ми тампоните и момчета и момичета.......и не са ми се подигравали,както по-горе споменаха......няма нищо срамно в това, все пак ако на теб ти е комфортно с тампон не виждам смисъл да се притесняваш дали някоя ще го види в чантата ти или ни! 12 клас ще съм ...
Аз пък ползвам само само превръзки имам си кутийка от 7 гряха на либрес (май че беше) а пък и съм 9 клас и ще ми се налага да си взимам с мен чантата . Виждали са ми превръзките и какво от това ? Нямаше никакви реакции спокойно![]()