- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за помощ..
......................................... ТРИЙТЕ![]()
Последно редактирано от Anonyss : 07-26-2012 на 08:38 Причина: не желая да се гледа
Сори, ама приятелката ти е ТЪПА КУЧКА!!!
Ти пък, ако я търпиш си още по-тъп!
Хубаво, че не искаш да прекаляваш с ревността, евала, ама си намери свястна мацка, на която може да се има доверие!
И аз си пиша с момчета, въпреки че съм обвързана, но не им говоря така. Просто приятелски разговори водим. А това, че ви е сравнила двамата, че сте еднакви почти (facepalm)
Наистина странно. Може би тя само има приятелски отношения към него, но това те вбесява защото тя е твоето момиче и не искаш никой друг да я докосва. По-добре не прави нищо и се довери.
Първо - такива разговори се водят очи в очи, а не по фейсбуци, скайпове и прочие.
Второ - сам казваш, че и ти си пишеш така с приятелки, уж я разбираш, а изведнъж не можеш да я гледаш по същия начин? Двойни стандарти ли надушвам? За теб може, а за нея не е нормално? И кво като заглежда момчета по улиците, ти да не би да ходиш като кон с капаци?
Пределно ясно е, че тя ако е искала да бъде с Николайчо, ти въобще нямаше да си в играта. Но е избрала теб. Това трябва да ти е достатъчно. Да, шегата с "бъдещия зет" е дразнеща и обидна, но както аз го виждам е просто шега. Замисли се дали не реагираш прекалено остро преди да направиш някоя необмислена глупост.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам за теб, ама аз бих й го казала това, когато ти е казала за химията. Някак си тя си мисли, че всичко е наред, но надали е така. Сам го забелязваш.
Дал си й шанс.
Надявам се да се поправи и всичко да е наред.
*
Но просто ако вече си решен, че нямаш доверие и че нищо не те държи с нея: сложи край. Съвет трудно бихме ти дали, когато не знам какво чувстваш към нея. Но ако смяташ, че заслужава втори шанс - нека си го има. И да ти покаже, че това, което ти казва е вярно.
Айде, точка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last