- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво искам
В момента си мисля, че няма по-ужасен човек от мен.
Подвеждам хората постоянно..Случвало ми се е да си падам по момче и в момента, в който ми признае какво чувства към мен, привличането изчезва...Все си казвах ''с времето ще мине'' , повтарях си го, май дори си повярвах...и ето пак
Наскоро се запознах с едно момче...съвсем случайно...Паднах си по него, започнахме да се зарибяваме...знаех, че и той не е безразличен...всичко беше идеално, до момента, в който не ми разкри чувствата си...БАМ!!! Вцепених се ...и осъзнах, че не го харесвам...Бях такава кучка...подведох го, като си мислех, че искам да съм с него, a после..
И най-лошото е , че не е първият, който страда заради мен...случва се всеки път..
Знам, че проблемът е в мен и нямам представа на какво се дължи...
Моля ви за съвет, защото сама не се понасям вече...постоянно наранявам хората..
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Дай си почивка.
Не се занимавай определено време с момчета, свалки, зарибявки, флиртове. Явно си в такъв период, но щом започваш да прекаляваш с това и да ги нараняваш непрекъснато, то тогава по - добре би било да си отпочинеш малко от всичко това и да се оставиш на времето.
*
Както сама казваш: всичко с времето си.
Ще излезе момче, което ще те грабне наистина и няма да има такъв проблем. Просто явно не си попаднала на човека, а когато излезе някой - просто си внушаваш, че имаш симпатии.
Харесваш лова, но не и улова. Нищо ти няма. Още не се е появил човекът, който да ти задържи вниманието и след първоначалната игра на котка и мишка, но и това ще стане рано или късно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Харесваш нещо, докато не е твое и като го получиш разбираш, че не го искаш. И аз съм изпитвала подобно нещо. Може би когато получиш нещо, просто разбираш, че си успял и поставяш друга цел. Губиш интерес, когато "спечелиш играта" грубо казано.
Послушай другите - не се занимавай известно време с момчета. Ще срещнеш някой за когото наистина ще ти пука споко.
Ми мерси за съветите, ще се опитам
Може би наистина ми трябва малко почивка от всичко това...
Изчакай теб да те харесатЯвно като си ти активната,не се получава.Може би ако виждаш,че някой се бори за теб,ще ти е по-интересен и ще ти задържи вниманието.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Еми ,вероятно не си готова да бъдеш сериознa в това отношение.Вземи си въздух,няма да загубиш много,дивечът няма да изчезне (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Според мен, когато намериш някой, който наистина го е грижа за теб, ще се изплашиш още повече от настъпателността и сериозността на отсрещният човек. И тогава наистина ще съжаляваш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз съм на 15, а той е на 16 ... от различни градове сме.
Започвам да си мисля, че ме е страх да се обвържа...дали ще премине с времето?х
явно не си готова за връзка и обвързване а искаш само тръпката на зарибяването може би някой те е наранил и търсиш него в очите на другите
И аз съм така,а съм на 19...всеки път като изляза с момче си мисля,че го харесвам,после излизам с друго,решавам,че това вече е ТОЙ и така...и накрая накой като ми признае чувствата си,не го искам...познато ми е до болка.И както каза Adorable Sunshine - хубаво е да знам,че не съм само аз...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Разбирам те и аз сам така досега сам харесвала около 10 мом4ета и винаги зарибявки какво ли не и като ми каже 4е ме харесва или 4е ме ''оби4а'' и край или пак като му приема да ходим и ве4е спирам контакт с него просто всеедно ме задушава нз и аз сам в твойто положение
Аз също мисля, че трябва да си оставиш малко време за размисъл, за да обмислиш нещата и след като мине периода вече да си наясно точно какво търсиш и очакваш от хората, за да не подвеждаш така себе си и впоследствие и тях![]()
Може би, когато разбереш, че човекът наистина има нещо към теб.. просто да ти става безинтересно. Почини си малко... и аз бях така преди.. но го преодолях, просто като останах с човека по-дълго време и разбрах, че наистина го харесвам![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ми т'ва си е нормално при "нежния пол".
Аз пък имам друго предположение. Въобще не изхождаш от това, че нараняваш другите хора. По-скоро ти е гузна съвестта, че би трябвало да отговориш на чувствата на момчето, а не можеш. Това, че по принцип нараняваш хора не е голямото прозрение за себе си, което търсиш. Предстои ти да признаеш пред себе си, че не търсиш безрезервни, превзети любови или купища добродетели в отсрещния човек; а би склонила на нещо по-повърхностно, стига да има тръпка/химия. В което няма нищо лошо.
Не е проблемът в теб. Като срещнеш мъжко момче, ще ти завърти главата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всичко ще ти се върне![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Chacho - разсбира се, че ми е гузно за това.На кой не би му било?
fenastz - Мисля, че не си ме разбрал.Аз не ги наранявам за удоволствие или нещо такова, просто чувствата ми са непостоянни.