.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Цяло име със сърчице... а ла Мелани Грифит... too desperate
    Или "Антонио, факалдо"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не просто защото не съм фен на татуировките. А и има толкова много други начини да покажа на човека до мен, че го обичам, ценя и уважавам.

Не харесвам татуировки. Едва ли някога бих си направило. Следователно не.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на chushkopek
    И ако я блъсне кола да си отрежа част от тялото? Не, благодаря.

П.С Казвал съм го в друга тема: В 1 връзка не си длъжен.

ами може би не не мисля че това е начина за изразяване на любовта и по принцип не харесвам татуировките толкова много

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не. Няма да ставам телефонен указател. А и по принцип не мисля да си развалям кожата с такива неща.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    По-скоро бих си направила някакъв надпис, който да ми напомня винаги за този човек, каквито и да са ни отношенията.
    Същото.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Името на гадже не бих си татуирала,но преди почти година си татуирах името на баща ми.С гаджето не се знае как и кога ще се скарате.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Интересно ми е дали ако обичате някого безрезервно и чувствате,че това е човекът за вас,бихте направили такава крачка?(ако обичате татуировки,разбира се) И какво бихте татуирали-име,инициали,снимка (!)...?Независимо дали ви е гадже или съпруг. Да,бих.Бих си направила инициали и име,но така,че да не се разбира за какво става на въпрос.

Смятате ли,че ако вие първи направите такъв жест,е редно и половинката ви да го направи? Това си зависи от него.

Мислите ли,че ако след време се разделите,ще съжалявате за постъпката си?Или ще я приемете спокойно като част от миналото си,което ви е направило такива,каквито сте? Още при решението за такова нещо,съм подготвена,че след време може да съжалявам,но какво да се прави.Важното е,че в дадения момент съм го искала,чувствала съм се щастлива с този човек и съм искала да го запазя като важна част от живота ми.

Супер фен
    бих без проблем и без да го мисля. за сега не ми е предложила никоя, ама без много подкани ще го направя, кво толкова. ако не се получи кво толкова, добавям едно тире и кур*а и си гледам кефа

Супер фен
    Може би...

Никога!Не обичам татуировките, а и не се знае дали утре няма да скъсам с дадения човек и трябва да се занимавам да махам татуса.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Подсети ме за това

Иначе име никога не бих си написала .. Единсвено примерно някаква еднаква татуйровка, имам едни познати, които и двамата имат татус където пише "Even when I'm dying I'll be thinking of you" .. Въпреки, че и това ми идва малко в повече... Бих си направила примерно някакъв малък татус, който допълва неговия.. пирмерно половин сърце, а на него да е другата половина.. Някакв атакава глупост ;д максимум

Не бих го направила, не бих очаквала и човекът до мен да го направи. Не вярвам във вечната любов, не вярвам, че мога да съм с който и да е завинаги. А и единия татус за мен не значи нищо. Ако човекът иска да е с мен- ще бъде и ще доказва чувствата си по милион други начини, а не с някви цапаници по кожата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

And in that moment I felt...

Е такова не ми е далеч от съзнанието. И е по-яко от име.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Никогиш.......... особено като знам колко бързо ми омръзват... не,мерси.

Повече бих се навила да си направя тениска с името му или да нося някаква подобна гривна,нещо такова.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не бих го направила колкото и да го обичам, най-малкото защото не се знае нищо какво може да стане и как може да протекат нещата. В никой няма да съм толкова сигурна, че да си татуирам името или облика му. Ако ще сложа нечие име по мен то ще бъде на моето дете или на баба. Друго не.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Никогиш.......... особено като знам колко бързо ми омръзват... не,мерси.

Повече бих се навила да си направя тениска с името му или да нося някаква подобна гривна,нещо такова.
    Аз преди време си направих гривничка в един от тия магазини, в които продават мъниста. Та имаше малки кубченца с буквички и си направих Shadow гривна. Много хубаво му стана. Мисля си, че ако се бях появила със същия надпис на задника ми, нямаше да му бъде толкова... мило.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз преди време си направих гривничка в един от тия магазини, в които продават мъниста. Та имаше малки кубченца с буквички и си направих Shadow гривна. Много хубаво му стана. Мисля си, че ако се бях появила със същия надпис на задника ми, нямаше да му бъде толкова... мило.
    Защо смяташ, че задника е най-подходящото място за такъв татус?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Защо смяташ, че задника е най-подходящото място за такъв татус?
    Беше образно казано. И на ръката, глезена, кръста... все тая. Струва ми се малко... пошло.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Никога не бих си татуирала нечие име,лице или определена дата Глупаво ми изглежда.
    За сметка на това бих си направила някакъв надпис или нещо друго,което да ми напомня за даден човек,но няма да е с цел да му докажа,че го обичам Ако си направя татус то ще е,защото съм решила,че искам цял живот да имам на тялото си нещо,което да ме свързва с него.
    Към днешна дата бих си татуирала нещо,свързано с родителите ми и нещо свързано с един доста специален човек (не,не ми е гадже,нито най-добър приятел).
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Ммм не... дори и да се омъжа един за него.. не се знае, дали няма да разведем.. смисъл, не смятам, че по този начин - с татуировка- се доказват чувства.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен
    Не. Никой не знае какво ще се случи утре. Не искам някой ден децата ми да ми задават въпроси като "Кой е Васил?" А ако започна нова връзка,не мисля, че на приятеля ми ще му е приятно да съм "белязана" от някой друг.

Мега фен Аватара на tori
    Име не, по-скоро нещо малко, смислено, което ме свързва с човека, за когото е направена. И ако го направя, не бих очаквала той да отвърне със същото, колкото и да ми се ще. Някак си както не можеш да кажеш на някого какво да чувства, така и не можеш да го накараш да си нарисува нещо такова по тялото. Някак си приемам го като кощунство това някой да се меси в татуировките ми или аз да се намеся в неговите.

anonymous708973
    Guest

Е такова не ми е далеч от съзнанието. И е по-яко от име.
    Точно такова нещо си мисля. Друг номер, естествено, със сантиментална стойност за мен/нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си