- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си татуирали името на половинката?
Не бих го направила, защото според мен всичко в живота е преходно, а и в днешно време е супер трудно да срещнеш човек, на когото да държиш до толкова. Друг аспект е, че по мое мнение аз не съм колет, който да се именува, затова не бих го направила, но разни хора, разни идеали.![]()
Не бих.Според мен това е супер глупаво,от къде може да си сигурен че ще останеш завинаги с този човек , та да направиш такова нещо.
ше си татуирам името на половинката да ми стане грам ае
то густо, то пусто
бих и съм си татуирала името на най-важния ми човек
не в романтичен смисъл
но ако срешна човек който ще ценя и обичам толкова
да, бих
Първата ми татуйровка е във връзка със сегашният ми приятел. Не съжалявам за нея. Сега мислим да си правим една обща, която като се доближим се свързва, ама по отделно пак има смисъл. Просто искаме да е в удобен и специален момент. Първо мислехме за петата годишнина, ама нещата не станаха тогава както ги бяхме планирали с пътуванията... и така.
Иначе аз веднъж му казах, че ще си татуирам името му на мястото на халката, защото може и да не се оженим никога и той ме изгледа много притеснено. Говорихме и едва ли не искаше да знае дали съм сигурна в това си решение. В края на краищата след този разговор бях даже още по-убедена че си заслужава. Твърдо съм за, но да си заслужава.
Ако се разделим бих съжалявал много... -не.
Не харесва татуировки особено по моето тяло.Едва ли бих го зарадвала с нея. Не,не бих
Не бих си направила татуировка изобщо.![]()
You are broken, I can fix you...
ако е някой специален бих си направила например някакъв надпис или рисунка, които да ми напомнят за него, но името му - не![]()
Не бих.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Зависи. Чак името - не. Но бих си татуирала някакъв символ или нещо подобно, напомнящо ми за него. Ако си заслужава момчето де...
Не бих
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Името му не, но някаква обща, която и за мен самата да има смисъл- да.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не, не бих !! Безумно глупаво е за мен. Не мисля, че с тази показност се доказва любовта към някого, а и нищо не е вечно на този свят. Евентуално някога, ако реша име на някого да татуирам върху себе си, то това ще е само името на сина ми.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
По-скоро някоя временна татуировка,която след всяко изтъркване да я подменям докато не скъсаме.
Иначе може само буквата-истински татус.
да, подобно на Дейвид Духовни. но без ултиматума, секс адикшъна и раздялата.
изобщо, ако някога срещна някого, с когото се разбираме така, както ми се иска, с когото гледаме в една посока, говорим на един език и не желаем противоположни неща за себе си... т.е. вероятно никога. но ако някога истински вярвам на някого, бих, дори ще. обичам посвещението, когато си струва. за съжаление, това клони към 0.
не се отказвай. ще го окотиш:Д