- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си татуирали името на половинката?
бих и съм си татуирала името на най-важния ми човек
не в романтичен смисъл
но ако срешна човек който ще ценя и обичам толкова
да, бих
Първата ми татуйровка е във връзка със сегашният ми приятел. Не съжалявам за нея. Сега мислим да си правим една обща, която като се доближим се свързва, ама по отделно пак има смисъл. Просто искаме да е в удобен и специален момент. Първо мислехме за петата годишнина, ама нещата не станаха тогава както ги бяхме планирали с пътуванията... и така.
Иначе аз веднъж му казах, че ще си татуирам името му на мястото на халката, защото може и да не се оженим никога и той ме изгледа много притеснено. Говорихме и едва ли не искаше да знае дали съм сигурна в това си решение. В края на краищата след този разговор бях даже още по-убедена че си заслужава. Твърдо съм за, но да си заслужава.
да, подобно на Дейвид Духовни. но без ултиматума, секс адикшъна и раздялата.
изобщо, ако някога срещна някого, с когото се разбираме така, както ми се иска, с когото гледаме в една посока, говорим на един език и не желаем противоположни неща за себе си... т.е. вероятно никога. но ако някога истински вярвам на някого, бих, дори ще. обичам посвещението, когато си струва. за съжаление, това клони към 0.
не се отказвай. ще го окотиш:Д
Ако се разделим бих съжалявал много... -не.
Не харесва татуировки особено по моето тяло.Едва ли бих го зарадвала с нея. Не,не бих
Не бих си направила татуировка изобщо.![]()
You are broken, I can fix you...
ако е някой специален бих си направила например някакъв надпис или рисунка, които да ми напомнят за него, но името му - не![]()
Не бих.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Зависи. Чак името - не. Но бих си татуирала някакъв символ или нещо подобно, напомнящо ми за него. Ако си заслужава момчето де...
Не бих
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Името му не, но някаква обща, която и за мен самата да има смисъл- да.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По-скоро някоя временна татуировка,която след всяко изтъркване да я подменям докато не скъсаме.
Иначе може само буквата-истински татус.
Не бих сторила тази глупост. Просто не го намирам за естетически красиво и също така в живота няма вечни неща, няма как да си сигурен, че ще си с дадения човек завинаги. Има милион други начини, чрез които да докажеш любовта си.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Бих си татуирала нещо, което свързвам с него, било то цитат, изказване или животно, дърво, цвете и т.н. Нещо, което като погледна да се сещам за него, но това не означава, че трябва да си татуирам името или лика му.. Дори след време, ако се разделим (въпреки че, за да си татуираш нещо свързано с човек, трябва да го обичаш безрезервно и да не се мисли за раздяла, защото такава не трябва да има) няма да има нужда да я криеш или да правиш опити да я махаш. Както и няма да има нужда да се обясняваш на всички, защо, как и какво![]()
По-приемливо ми се вижда име на деца или родители,може би и на половинката,но в някакъв по-късен етап(след сватба и тн. когато вече е неизменима част от миналото/настояще)
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Никога !!! Първо не заслужава, защото рано или късно няма да сме заедно и ще е огромна грешка, всеки ден да му гледам името ... :Д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Име на половинка - твърдо не.. дори и да става въпрос за времето когато съм омъжена за някого. По-скоро бих си татуирала името на детето ми или на родителите ми.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.