- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли си татуирали името на половинката?
Не бих сторила тази глупост. Просто не го намирам за естетически красиво и също така в живота няма вечни неща, няма как да си сигурен, че ще си с дадения човек завинаги. Има милион други начини, чрез които да докажеш любовта си.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Бих си татуирала нещо, което свързвам с него, било то цитат, изказване или животно, дърво, цвете и т.н. Нещо, което като погледна да се сещам за него, но това не означава, че трябва да си татуирам името или лика му.. Дори след време, ако се разделим (въпреки че, за да си татуираш нещо свързано с човек, трябва да го обичаш безрезервно и да не се мисли за раздяла, защото такава не трябва да има) няма да има нужда да я криеш или да правиш опити да я махаш. Както и няма да има нужда да се обясняваш на всички, защо, как и какво![]()
По-приемливо ми се вижда име на деца или родители,може би и на половинката,но в някакъв по-късен етап(след сватба и тн. когато вече е неизменима част от миналото/настояще)
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Никога !!! Първо не заслужава, защото рано или късно няма да сме заедно и ще е огромна грешка, всеки ден да му гледам името ... :Д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Име на половинка - твърдо не.. дори и да става въпрос за времето когато съм омъжена за някого. По-скоро бих си татуирала името на детето ми или на родителите ми.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.