.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Не бих сторила тази глупост. Просто не го намирам за естетически красиво и също така в живота няма вечни неща, няма как да си сигурен, че ще си с дадения човек завинаги. Има милион други начини, чрез които да докажеш любовта си.

Loko Sofia
    Manchester United

Бих си татуирала нещо, което свързвам с него, било то цитат, изказване или животно, дърво, цвете и т.н. Нещо, което като погледна да се сещам за него, но това не означава, че трябва да си татуирам името или лика му.. Дори след време, ако се разделим (въпреки че, за да си татуираш нещо свързано с човек, трябва да го обичаш безрезервно и да не се мисли за раздяла, защото такава не трябва да има) няма да има нужда да я криеш или да правиш опити да я махаш. Както и няма да има нужда да се обясняваш на всички, защо, как и какво

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    За нищо на света. Безмислено е. Любовта не се доказва по този начин. Освен това е грозно и тъпо. И не на последно място - никога не се знае какво ще ти поднесе животът.

+1

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    По-приемливо ми се вижда име на деца или родители,може би и на половинката,но в някакъв по-късен етап(след сватба и тн. когато вече е неизменима част от миналото/настояще)
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Никога !!! Първо не заслужава, защото рано или късно няма да сме заедно и ще е огромна грешка, всеки ден да му гледам името ... :Д
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Име на половинка - твърдо не.. дори и да става въпрос за времето когато съм омъжена за някого. По-скоро бих си татуирала името на детето ми или на родителите ми.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си