Здравейте и от мен , направо на въпроса ми . Проблема ми е следния с едно момиче се запознахме преди месец , харесахме се и се взехме . И така вече имах гадже - първо за мен по една или друга причина. Всичко вървеше супер през първите 2 седмици тя ми звънеше аз и звънях пишехме си виждахме се често , не всеки ден защото работя. И така една вечер се разделяхме пред блоuа на една нейна приятелка там спеше тя защото идва събота и неделя в моето село. И се бяхме прегърнали целувахме се всичко беше супер . До момента в който аз изтърсих "Обичам те" тя само се усмихна целунахме се и си тръгнах. От тук нататък тя се промени все по-рядко ми звънеше и пишеше на 2 пъти ми отказа да се видим че имала работа "не знам може и да е имала " . Не се бяхме виждали 2 седмици заради работата и за това че ми отказа 2 пъти. Вчера аз отидох направо у тях , излезнахме на кафе и всичко беше добре горе долу говорихме си и така. аз се прибрах пак на село и вечерта и звъннах тя ми затвори. След това е засякох във фейсбук и си пописахме малко и тя ми каза че имала да ми казва нещо , аз усетих накаде отиват нещата и и казах "искаш да скъсаме ли" тя каза "да" защото : " тръпката вече изчезнала и съм избързал с едно нещо" сещате се с кое. Аз всъшност и аз не я обичам обаче нали знаете романтика прегръщаме се целуаме се и е така го изтърсих . Да привързан съм към нея но не чак толкова ХАРЕСВАМ Я не знам защо го казах е така го изтърсих под натиска на романтиката :Д пак казвам . Аз отидох вчера с намерението да и кажа за това нещо но реших че не сме се виждали отдавна ,а в петък пак щяхме да се видим................... и тогава да и кажа . Да и кажа " аз те харесвам ти ме харесваш другото каквото съм казал казал съм го да го даваме по-спокойно и времето ще си покаже но не го казах за съжаление ( . Вчера като е питах защо не ми го е казала в очите, а през интернет е много по-лесно , тя ми каза че го е осъзнала след като сме се видяли. Не и вярвам сигурен съм че го е била решила по-рано но............ . Въпроса ми е какво да правя сега да и го кажа ли това или вече е късно . Да е оставя намира или да се опитам отново . Благодаря предварително ))))))))))))