- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Iphone 4S ili Galaxy S III
Mnogo se 4udq koi telefon da si vzema.!..? Kakvo bihte me posuvetvali ???
на мен самсунга ми допада повече.
то густо, то пусто
Galaxy S III !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
да и тоя галакси ти пожелавам късмет да си го сложиш в джоба...
Галаксито !! Даа ,доста е голям ама е мнооогооо по-хубав ..Просто напиши в гугъл iphone 4s vs Samsung Galaxy S III .
да сериозно питам...не знам много се чудя.Iphone 4s ми харесва ,но Galaxy S3 маи си заслужава повече.......НЕ ЗНАМ
...
Galaxy S3 ! Значително по-добър е от 4S. Galaxy серията на Samsung е хубава и лично аз я предпочитам пред "ябълката".
Добре защо galaxy S3 с какво е по добър от Iphone 4S ??
Ето защо! 19 причини "ЗА" Galaxy и 10 причини ЗА "4S": http://versusio.com/en/samsung-galax...sung-galaxy-s3
Когато заявяваш толкова явно нещо би трябвало да дадеш нужните доказателства, за да убедиш всички, че си прав. Ако говорим за субективно мнение тип "Iphone-а ме кефи повече от Самсунга, защото просто ме кефи" тогава се приема, но при все, че не е си го написал, ще трябва да давам доказателства против твоята теза. И започвам. Ще правя сравнение между Samsung I9003 GALAXY S III 16GB срещу Apple iPhone 4S 16GB.
Тегло: 4S - 140 грама; S3 - 133 грама.
ПРОЦЕСОР: 4S - ARM Cortex-A9 1Ghz двуядрен процесор, PowerVR SGX543MP2 GPU, Apple A5; S3 - SAMSUNG Exynos 4212 Quad чипсет 1.4Ghz четириядрен @1.4 GHz Cortex-A9, GPU Mali 400MP. От тук става ясно, че S3-ката има четириядрен процесор (4x1.2 GHz) за сметка на 2x1.00 GHz на 4S.
Слот за карта памет: 4S - НЯМА (теоретично възможно е да купиш модела 64GB като максимална памет), S3 - има - microSD до 32GB (теоретично възможна памет при закупуване на 64GB модела е 96GB памет).
Мултимедия - камерата и на двата е 8 MPx, предимството на S3 е, че поддържа втора камера за видеоразговори, която не е VGA (като при 4S), а е 1,9 MPx
Батерия:
4S - Тип Li-Po, 1420 mAh
Режим на изчакване До 200 ч (2G) / до 200 ч (3G)
Време на разговор До 14 ч (2G) / до 8 ч (3G)
S3 Li-Ion, 2100 mAh
Батерията на S3 е значително по-издръжлива от тази на 4S!
Данните съм ги взел от 359gsm.com. Автора може пак да провери ако иска.
S3 - http://359gsm.com/Samsung-Galaxy-S-III-16GB.html
4S - http://359gsm.com/Apple-iPhone-4S-16GB.html
Така... не разбрах, Овър енд овър, Ъгейн енд Ъгейн, кой е по-добрият модел на база на техническата характеристика? И още нещо забравих - големина:
S3 - Големина 720 x 1280 пиксела, 4.8 инча, 306ppi
4S - Големина 640 x 960 пиксела, 3.5 инча, 326ppi
А каква е разликата между android и iOS
Galaxy S III!
Първото което е че iPhone е с платени приложения а Galaxy-то не е(повечето) и информацията по-горе.
Зависи за какво ще го използваш, всеки телефон си има своите предимства и недостатъци. И двата телефона ми харесват, но SAMSUNG малко повече.)
GSIII - по горе ти дадоха довод защо. Единственият лек минус е размера.
определено самсунга
Samsun Galaxy S ||| , звездата на Applе няма да грее още дълго
по-добре си вземи 1 кило ябълки и галаксито![]()