- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни плочки
Здравейте аз съм на 15 години , 78 кг , 1,88 . Значи искам да направя плочки за около 2 месеца примерно докато почнем училище :Д . Бягам всеки ден нз колко точно около 1 км , правя всякакви коремни преси горна долна част всичко . Спазвам диета в смсл не ям хляб не прекалявам с другите храни . Ако можете да ми кажите дали това което правя ще има ефект или трябва нещо друго да пробвам ?
Смешкаа .. Плочки се правят в кухнята не на стадиона
оф не е точно така! Коремните мускули се правят с упражнения и тренировки
не може само с хранителен режим
Всичко е мускули
Само се различни коремни преси с дабавена тежест, вдигане на крака от вис и др упражнения
изчистваш и мазнините с бягане и хранителен режим и след 4 месеца ще имаш
баш така си е.За да са големи трябва да ги тренираш,но трябва първо да имаш хр режим и като цяло да си на нисък процент подкожни мазнини..Като цяло ако си 30 см ръка и без режим може да имаш плочки,но нали се сещаш)
Ръката ми е 35 , но имам само 2 плочки изразени другите изобщо не си личат че се оформят .
Кво ти говорих ,бе ловец xaxa![]()
Стани 30 ръка и ще заимаш плочки xaxa .. Качи някой килограм,че 10 кг под ръста си
мускули са ей мускули познавам един 200 кг който има плочки без хранителен режим ама тренира
един два месеца здраво трениране ще стане според мен
На 188 ръст 78 кг звучи ..Как да се изразя най-любезно,доста женско..... Като са ти само за едни плочки бягай 4-5 пъти седмично по половин час и тренирай корем,не яж прекалено много,трябва да приемаш по-малко отколкото ти е нужно за да поддържаш килограмите си.Това при положение,че искаш да имаш плочки,но да приличаш на лайно.
Еми не е само за плочките много ясно , но имам гърди тренирал съм 4 години плуване направил съм и голям гръб просто искам и плочки малко тва е .
Плажна работа майна
Ае па ти си смени репертоара малко а ? Плажна работа та плажна работа .
бягаш около 1 км. ? давай ощееее !! пресата е 90% правилно хранене & кардио , 10% упражнения за корем
Ти ли ще ми кажеш дали да го сменя..Айде малко да си размърдат задниците и да си дадат малко зор ,а не кат' дойде лятото само.... Че тоя даже ми почва и от края на ЮлиСмях
Тичал 1 километър![]()
Ебаси майката,на мен 1 километър ми е само загрявката... от начало започни поне с 2.5,след 2 седмици увеличи на 4,после мини на 5 и така докато ги докараш до 7... ама 1 километър :O Вярно,тръгнал си в правилната посока и всяка стъпка колкото и малка да е те отвежда до крайната цел,но пък чак толкова малки стъпчици..![]()
И кат почнеш даскало, дали няма да спреш с упражненията, хах.. И наистина, ти гол ли ше ходиш в даскалото?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Тцтц... нали трябва да се перчи пред класа, ама и вие сте едни....хДДДД
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ооо да, и ние сме едни такива, които не се сетиха преди тебе ;D
Да се перчи може и с друго, мускулите на корема не са по-яки от тези на ръцете, гърдите, гърба и краката..
да не ви пита човек нещо... се гадове сте се събрали в тоя раздел! не се ли замислихте че иска да прави упражненията лятото защото има повече време отколкото през учебната година?![]()
Мисля,че го мързи и е летен билдър,не той всъщност даже не е спортуващ човек ,а не летен билдър.Насочих го към бб-теам на ЛС след като той ме напсува,ама все ми е тая.Такива хлапета има и ще има винаги.
bReAk3R ако не си забелязал той е написал че ВЕЧЕ е започнал да тренира а и до края на лятото остават месец и половина което не е малко![]()
Не мойто момче, до започването на учебната година остават толкова, до края на лятото са МААААЛКО повече, ама той точно за даскало иска да ги направи ;s