- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изгубих ключовете за вкъщи...
Здравейте!При мен се оформя голям проблем!Преди около половин година си оставих ключовете вкъщи,защото всеки ден като ходехме до училище или се връщахме,с мама минавахме през магазините по центъра(имам предвид,че аз я накарах да обикаляме преди и след училище по центъра,не че и тя ходи на училище) и просто ключове не ми трябваха.С ключа имаше чип и ключодържател-Айфелова кула от Париж(леля ми го донесе).Та,оставих си ключовете на табуретката,където нашите слагат стари вестници,шапки...Към края на юни мама ме попита къде са ми ключовете.Аз ѝ казах и тя ги потърси на табуретката,но ги нямаше.Разтърсихме се из целия апартамент,без стаята на дядо(баба и дядо живеят у нас).Преди малко мама го подпита дали не е прибрал ключовете ми и той каза,че не е.Мама и баба са супер бесни.Баба се съмнява,че са ми откраднали ключовете,защото са с Айфелова кула,а мама я успокоява,че не са откраднати.Аз се съмнявам,че когато са слагали вестници на табуретката,нашите не са видели ключа и са ги сложили отгоре,а после като са ги хвърлили,са хвърлили и ключа.Моля,ако ще ме обиждате или ще се смеете,не пишете в темата,защото търся отговорите на тези въпроси:
1.Трябва ли да сменим ключалката на вратата?
2.Какво може да се случи,ако не направим 1 точка(доста тъп въпрос,защото зная отговора му,ама все пак искам да чуя вашия)?
3.Може ли по чипа да се проследи къде са ключовете ми?
4.Да претърся ли за всеки случай стаята на дядо ми,докато е извън града?
5.Има ли дори и минимален шанс да се изхвърлят ключовете с вестниците?
Знам,че въпросите ми са тъпи,но искам да чуя вашите отговори...
ППС : Знам,че някои ще кажат ''Ние откъде да ти знаем работите,да не сме ти пророци и т.н.'',но аз не искам да ми намерите ключовете,а само да отговорите на въпросите ми...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥