.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Той ме обича, а аз него не

ПОМОЩ>>>Получих един много лигав SMS от приятеля си, в който ми казва, че ме обича Ходим само от 20 дена и не е възможно да се чувства по този начин. В SMS-а ми казва, че го е страх от отговора ми ако ми го каже в очите и за това ми го пише.Аз не изпитвам това към него и не знам дали изобщо ще почувствам нещо.Какво да правя ?

Кой глупак по дяволите признава такива чувства чрез SMS....?! На колко сте?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Love Sucks Виж мнението
    Кой глупак по дяволите признава такива чувства чрез SMS....?! На колко сте?
    Ми може би защото го е страх. Или срам. Или и двете.

Каквато и да е причината - като не го обичаш му го кажи. Недей да го криеш, че след това става по-гадно.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами отговори му нормално де. Кажи му, че ти е рано за такива силни думи и не ги изричаш просто за спорта.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз съм на 15 а той на 18... в SMS още пишеше,че го е срам да ми каже в очите и го е страх от реакцията ми.Видяхме се тази сутрин и го обсъдихме и му казах, че няма начин да изпитва това за 20 дена и, че не мога да му отвърна със същото и нз колко време ще трябва да чака.А той ме погледна и ми каза само: "Аз съм си такъв и ще мога да те чакам"

По написаното разбирам, че ти не искаш да си с него, ако той изпитва такива чувства.Аз също съм така и смятам, че това е много обвързващо и съм била в такава ситуация и си му казах открито, че няма да почувствам това към него и се разделихме.Смятам, че това трябва да направиш и ти, ако си тръгнала с него само ей така колкото да не си сама.Имаш ли някакви чувства към него изобщо?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Според мен не трябва да изричаш тези специални думи "Обичам те",ако не ги чувстваш наистина.Добре си постъпила като си му казала как се чувстваш.Ако наистина имаш нещо към него с времето може и да се появи любов,но ако не изпитваш нищо,просто приключете.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Според мен и той самият не усеща истинското значение на думите "обичам те". Те се произнасят искрено в уверение на това което наистина изпитваш. Когато обичаш някого, не казваш "обичам те" с надеждата да ти отговорят по същия начин.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От колко време се познавате.Ако се познавате от по-дълго е възможно да е имал нещо към теб от край време,но ако приемем ситуацията,че се познавате от скоро и ходите от 20 дена,малко неуместно да ти каже "Обичам те",но той си знае.

Познаваме се от около месец...За сега не изпитвам нищо към него и ако скъсаме за мен няма да е нищо ,но.......може да прозвучи глупаво обаче ми е жал да го зарежа

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма от какво да се стряскаш и бягаш, момиче. Настоящият ми приятел ми призна, че ме е обичал още, когато ме е срещнал. Но си ми го призна на 14 февруари, когато бяхме направили приблизително 2 седмици. Но това по никакъв начин не ми е попречило. Аз му казах няколко дена по - късно, тъй като исках да се уверя, че го чувствам наистина. Даже осъзнавам, че е било любов от пръв поглед при нас. Та, така де, впуснах се в излишни подробности.

*

Та, добре сте направили като сте изяснили нещата. Възможно е да е почувствал това, спокойно. Бъдете си заедно, след време и ти ще почувстваш, че имаш чувства към него. Просто при теб ще изисква малко време. Но ако си мислиш, че не можеш да си заедно с него, само поради тая причина - то тогава не си готова за връзка. Казвам ти го, защото звучиш така,че все едно не искаш да си с него, само защото той изпитва някакви чувства към теб.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ти не го обичаш,а той само си мисли,че те обича.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Защо си с него, ако не изпитваш нищо? За да си губиш времето?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Остави го да казва каквото иска. Брей.. няма как да промениш мислите му.. а ние тук няма да ти кажем нещо, което няма и сама да се сетиш
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мисля, че трябва да прекратя нещата Не се чувствам добре в тази връзка и от самото начало не исках нищо сериозно, а нещо малко и незначително за лятото, и за да не съм сама... Случва се да сме заедно в някое кафе и някой да ме загледа и вместо да ми стане добре,че привличам погледи си мисля само за това как той ще реагира и колко ще му е гадно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си