- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича, а аз него не
ПОМОЩ>>>Получих един много лигав SMS от приятеля си, в който ми казва, че ме обичаХодим само от 20 дена и не е възможно да се чувства по този начин. В SMS-а ми казва, че го е страх от отговора ми ако ми го каже в очите и за това ми го пише.Аз не изпитвам това към него и не знам дали изобщо ще почувствам нещо.Какво да правя
![]()
?
Кой глупак по дяволите признава такива чувства чрез SMS....?! На колко сте?
Ами отговори му нормално де. Кажи му, че ти е рано за такива силни думи и не ги изричаш просто за спорта.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм на 15 а той на 18... в SMS още пишеше,че го е срам да ми каже в очите и го е страх от реакцията ми.Видяхме се тази сутрин и го обсъдихме и му казах, че няма начин да изпитва това за 20 дена и, че не мога да му отвърна със същото и нз колко време ще трябва да чака.А той ме погледна и ми каза само: "Аз съм си такъв и ще мога да те чакам"
По написаното разбирам, че ти не искаш да си с него, ако той изпитва такива чувства.Аз също съм така и смятам, че това е много обвързващо и съм била в такава ситуация и си му казах открито, че няма да почувствам това към него и се разделихме.Смятам, че това трябва да направиш и ти, ако си тръгнала с него само ей така колкото да не си сама.Имаш ли някакви чувства към него изобщо?
Според мен не трябва да изричаш тези специални думи "Обичам те",ако не ги чувстваш наистина.Добре си постъпила като си му казала как се чувстваш.Ако наистина имаш нещо към него с времето може и да се появи любов,но ако не изпитваш нищо,просто приключете.
Според мен и той самият не усеща истинското значение на думите "обичам те". Те се произнасят искрено в уверение на това което наистина изпитваш. Когато обичаш някого, не казваш "обичам те" с надеждата да ти отговорят по същия начин.
Познаваме се от около месец...За сега не изпитвам нищо към него и ако скъсаме за мен няма да е нищо ,но.......може да прозвучи глупаво обаче ми е жал да го зарежа![]()
![]()
Няма от какво да се стряскаш и бягаш, момиче. Настоящият ми приятел ми призна, че ме е обичал още, когато ме е срещнал. Но си ми го призна на 14 февруари, когато бяхме направили приблизително 2 седмици. Но това по никакъв начин не ми е попречило. Аз му казах няколко дена по - късно, тъй като исках да се уверя, че го чувствам наистина. Даже осъзнавам, че е било любов от пръв поглед при нас. Та, така де, впуснах се в излишни подробности.
*
Та, добре сте направили като сте изяснили нещата. Възможно е да е почувствал това, спокойно. Бъдете си заедно, след време и ти ще почувстваш, че имаш чувства към него. Просто при теб ще изисква малко време. Но ако си мислиш, че не можеш да си заедно с него, само поради тая причина - то тогава не си готова за връзка. Казвам ти го, защото звучиш така,че все едно не искаш да си с него, само защото той изпитва някакви чувства към теб.
Ти не го обичаш,а той само си мисли,че те обича.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Защо си с него, ако не изпитваш нищо? За да си губиш времето?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Остави го да казва каквото иска. Брей.. няма как да промениш мислите му.. а ние тук няма да ти кажем нещо, което няма и сама да се сетиш![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Мисля, че трябва да прекратя нещатаНе се чувствам добре в тази връзка и от самото начало не исках нищо сериозно, а нещо малко и незначително за лятото, и за да не съм сама... Случва се да сме заедно в някое кафе и някой да ме загледа и вместо да ми стане добре,че привличам погледи си мисля само за това как той ще реагира и колко ще му е гадно.
![]()