.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: ask.fm

ask.fm

не знам дали тук е правилния раздел, но можете ли да ми кажете защо като си публикувам профила от аск в фейсбук ми пише "no robots allowed" ? мерси
    Could I have this kiss foreva`?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Не знам ..
    дай си аска да те питам нещо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    защото всички си постват асковете и вече се приема като спам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

A-anonimni S-selski K-kompleksari ..v tova se e prevurnal ask-a = )

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    защото всички си постват асковете и вече се приема като спам
    +

ограничен сайт

Идеята на аск-а ми харесва, но самият аск е смешна история.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от invisible_girl Виж мнението
    A-anonimni S-selski K-kompleksari ..v tova se e prevurnal ask-a = )
    u don't say...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Аскът е с хубав замисъл и като цяло не е лош сайт, въпросът е, че кифлите го откриха и в крайна сметка се превърна в глупав кифленски сайт. В повечето случаи и тия дето питат и тия дето отговарят са някакви пълни олигофрени. Ако се ползваше по предназначение да беше станал наистина добро сайтче.

Град
    DirtyLand
    Мхм. Някой щи каже "Грозен си" , другия ще почне "Ай покажи са анУнимен селски туфлек ща и*а в газа супер як/а е, кажи й/му го в очите"
    сякаш не тряа да имаш собствено мнение и си задължен да имаш профил, че да има възможност и да махнеш "тикчето" за анонимност .. Сайта е такъв, тея знаят само "анонимни мишки". Що някой по-нормален няма аск профил?

Щото зарди тия кифли и педали нормалните ги е страх да си направият Е, имам приятели с Аск де, ама най-често некви кифли си правят, дето са си го направили само за да пишат "анонимни мишки" на всичките истини, дето им казват.

Идеята е да се задават неудобни въпроси според мен. И е нормално да е анонимно. Всичките дето казват "Ай' кажи ми го на живо" самите те не осъзнават, че не биха казали наживо нещо подобно на някого, на когото се подиграват/чудят/обсъждат зад гърба.
    Ако чисто хипотетично си направя и аз един аск, няма да се сърдя, че някой ме разпитва нещо неудобно, но не си казва кой е. Това пък е толкова в реда на нещата....
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

И това е вярно. От 100 въпроса, на не повече от 10 е отговорено както трябва.

Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    Аскът е с хубав замисъл и като цяло не е лош сайт, въпросът е, че кифлите го откриха и в крайна сметка се превърна в глупав кифленски сайт. В повечето случаи и тия дето питат и тия дето отговарят са някакви пълни олигофрени. Ако се ползваше по предназначение да беше станал наистина добро сайтче.
    Именно. Затова и казах, че идеята е добра - всъщност ако знаеш как да задаваш правилните въпроси, може да научиш много за човек от там. Ама като гледам в доста профили само тъпотии са и въпросите, и отговорите. Интересно ми е някои хора защо си правят аск след като ще пишат уклончиви отговори или ще отговарят с половин дума. Да не говорим за варианта, в който изтъкват кви загубеняци са тези, които се крият под анонимни и засягащи честолюбието им въпроси. Че ако не са тези хора (евентуално техни псевдо приятели от фейса), кой ще се занимава с важната им особа, не знам. Не би трябвало да се правят на изненадани като получат обида или критика, очаква се да има и такива, които използват възможността.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    DirtyLand
    Някой да разсъждава както трябва поне. Т'ва ми харесва.

Няма никакъв смисъл смисъл от аска единственото което по погрешка можеш да научил е информацията за половия живот на някого или невалидни положителни коментари :Д

Няма никакъв смисъл смисъл от аска единственото което по погрешка можеш да научил е информацията за половия живот на някого или невалидни положителни коментари :Д

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Има сигурно 5 такива теми за тоя аск .. И то за същия проблем
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тия дни с тия теми ми писна.
    Честно.
    Това е просто поредния тъп сайт, с който можеш да си губиш времето, сигурно. Нищо не е станало, бъгнало се е. След време ще се оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си