- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Epic Comment is Epicна темплара мога да му ги чета , простотиите по цял ден , винаги са забавни
![]()
По темата ; няма нищо унизително , ти чувстваш ли се унизена ? ако го правиш с любимия човек няма нищо нередно, ся ако ти се празнят 10 дърти чичака , тогава вече е за тревога и унизение!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Приятелката ти е зле. Да гълташ не е унизително, това е нещо съвсем нормално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами зависи. Най-вече как ти го приемаш. Ако ти се струва унизително, недей. Но ако го правиш на човека, когото обичаш и имаш доверие, не виждам проблем. Това не те прави курва. Курвите го правят на всеки срещнат.
Нормално си е , ако го правиш само на приятеля си, например. Би станало курвенско, когато го правиш на повече хора, на всеки срещнат. Но все пак , всичко си опира до теб - ако ти харесва, защо да е унизително.
Не е унизително.. Ако ти харесва и не е с всеки срещнат, не виждам проблем ;дд аз например обаче, не мога да гълтам - задавям се.. и имам голям респект към момичетата, дето гълтат ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Мила, щом ти харесва - прави го. И мен това ме възбужда. Ама гледай да си не навлечеш проблеми... че мъжкото мляко от деликатес може да се превърне в отрова.
Chacho, защо моите думи взе на прицел, аз имах предвид на 5 човека едновременно, иначе нищо против чистo-сексуалните връзки нямам![]()
Абе вие тук като чета и другите теми, какво разбирате под "КУРВА"?
С приятелката ти имате различни мнения по въпроса, прави това, което ти смяташ за правилно и това, което ти харесва на теб.
Много задълбавате. Мила, ако ти харесва това, което правиш, прави го. Но внимателно и предпазливо, че е опасно. Иначе е готино - и в устата, и по устните, и по носа, и по очите, и по гърдите, корема, дупето... ама ще е нещо нормално, ако е между вас двамата с приятеля ти, без да го споделяш тук с нас.![]()
Няма значение дали са 5, дали са 3, дали са в тоалетна или на друго място...образно говорех, ама както и да е...
Има огромна разлика между сексуалните връзки и това да се чукаш, с всеки срещнат!
Ти ми каза, че си имала предвид 5 момчета едновременно. Какво означава да се чукаш със всеки срещнат? Нима някоя си ляга без мотив, а при самото срещане? Все нещо има, което да я подтиква към секс с този човек, което само по себе си може да се разглежда като вид връзка. Не вярвам, че съществува момиче, което се ебе с някого само и единствено заради самото ебане, без да има поне някаква си там причина да е точно този тип.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо се притесняваш, че те кълна (което не е вярно), щом смяташ, че всички жени са еднакви и курви, така или иначе ще попаднеш на такава?
Ти имаш ли амбиции един ден да имаш семейство? (любопитство)
Не ме бърка, че говориш така за жените, би следвало да се обидя, но си идиот и нямам повод да го правя. = )
И съм далеч от злобарка, аз мога да съм мила и с идиоти. И ми е изключително приятно и интересно да общувам с хора като теб и да извличам полезна информация от тях.
Та по думите ти, мога да си помисля, че не искаш да имаш жена един ден, която да те обича и да я обичаш истински и ти харесва повече да чукаш/шибаш (ах колко яко звучи) курви еднодневки цял живот? Да, знам че сигурно ти звучи захаросано с това за истинското обичане.
Наистина си ми интересен персонаж.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
chacho и ти си прав, ама се замисли и от друга гледна точка. Че повечето момичета не го правят, за да си доставят сексуално удоволствие, а за да ги забележи някой и да има кой да говори за тях. Имам сигурно 2453523 познати, които клечат в дискотеките само и само, за да им обърнат внимание, 'щото като ги видят по улиците ник'во внимание няма да им обърнат, но виж ти, като ги видят пияни-заляни в дискотеките (пък дори да не са) повечето са толкова елементарни, че една дума и вече устата и е оцветена .
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
По-скоро повечето жени сами си набиват филма "Аз съм курва" в различни вариации.
Welcome to the Jungle...
Гълтай си , душко , нема се плашиш . Важно е на теб да ти харесва
Според мене не е унизително,ако обичаш човека на който ,,лапаш,, или сте гаджета (т.е. харесвате се).Въпроса е че според мене не е редно да го правиш на всеки така,че:
Ако го правиш на любимия човек -гадже изобщо не е даже е хубаво....
Но ако го правиш на всеки втори-да мъничко си е поне според мене