.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Тема: Свирка

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Не го намирам за унизително. Приятелката ти вероятно е незряла и потенциално фригидна моралистка.
    Epic Comment is Epic на темплара мога да му ги чета , простотиите по цял ден , винаги са забавни

По темата ; няма нищо унизително , ти чувстваш ли се унизена ? ако го правиш с любимия човек няма нищо нередно, ся ако ти се празнят 10 дърти чичака , тогава вече е за тревога и унизение!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Приятелката ти е зле. Да гълташ не е унизително, това е нещо съвсем нормално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами зависи. Най-вече как ти го приемаш. Ако ти се струва унизително, недей. Но ако го правиш на човека, когото обичаш и имаш доверие, не виждам проблем. Това не те прави курва. Курвите го правят на всеки срещнат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално си е , ако го правиш само на приятеля си, например. Би станало курвенско, когато го правиш на повече хора, на всеки срещнат. Но все пак , всичко си опира до теб - ако ти харесва, защо да е унизително.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Не е унизително.. Ако ти харесва и не е с всеки срещнат, не виждам проблем ;дд аз например обаче, не мога да гълтам - задавям се.. и имам голям респект към момичетата, дето гълтат ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мила, щом ти харесва - прави го. И мен това ме възбужда. Ама гледай да си не навлечеш проблеми... че мъжкото мляко от деликатес може да се превърне в отрова.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Chacho, защо моите думи взе на прицел, аз имах предвид на 5 човека едновременно, иначе нищо против чистo-сексуалните връзки нямам

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Chacho, защо моите думи взе на прицел, аз имах предвид на 5 човека едновременно, иначе нищо против чистo-сексуалните връзки нямам
    Малко ми е трудно да си представя реална ситуация, в което някво средностатистическо момиче ще се набута в една публична тоалетна с 5 момчета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Абе вие тук като чета и другите теми, какво разбирате под "КУРВА" ?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ето, нали всички в разни други теми питате какво е курва. Това е курва. Висша степен. Гнусна, жалка, нахална, разглезена, опъвана от всеки, който и се усмихне без значение какво става с хората около нея. Това е истинския твърд синоним на думата курва. Не момиче, което е спало с 5-7-10 момчета без да върти номера, а просто за удоволствието и на нея, и на тях. Не момиче с 5 сериозни връзки, излезли зле. Ей това е курва.
    Курва е характер.

П.П. Това е от съвсем друга тема, няма нищо общо с авторката.

С приятелката ти имате различни мнения по въпроса, прави това, което ти смяташ за правилно и това, което ти харесва на теб.

Много задълбавате. Мила, ако ти харесва това, което правиш, прави го. Но внимателно и предпазливо, че е опасно. Иначе е готино - и в устата, и по устните, и по носа, и по очите, и по гърдите, корема, дупето... ама ще е нещо нормално, ако е между вас двамата с приятеля ти, без да го споделяш тук с нас.

Няма значение дали са 5, дали са 3, дали са в тоалетна или на друго място...образно говорех, ама както и да е...
    Има огромна разлика между сексуалните връзки и това да се чукаш, с всеки срещнат!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Няма значение дали са 5, дали са 3, дали са в тоалетна или на друго място...образно говорех, ама както и да е...
    Има огромна разлика между сексуалните връзки и това да се чукаш, с всеки срещнат!
    Ти ми каза, че си имала предвид 5 момчета едновременно. Какво означава да се чукаш със всеки срещнат? Нима някоя си ляга без мотив, а при самото срещане? Все нещо има, което да я подтиква към секс с този човек, което само по себе си може да се разглежда като вид връзка. Не вярвам, че съществува момиче, което се ебе с някого само и единствено заради самото ебане, без да има поне някаква си там причина да е точно този тип.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Лола Виж мнението
    Унизително ли е да гълтам , след като правя свирки , защото момчетата ми се кефят , ама най- добрата ми приятелка казва , че тва го праели само курвите ?
    Имайки предвид, че всички жени са курви къв е проблема?!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Имайки предвид, че всички жени са курви къв е проблема?!
    Малко ми стана тъжно, че няма да си намериш свястно момиче. : (
    Но така или иначе не го заслужаваш.
    йей колко бързо ми се оправя настроението ^_
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Малко ми стана тъжно, че няма да си намериш свястно момиче. : (
    Но така или иначе не го заслужаваш.
    йей колко бързо ми се оправя настроението ^_
    Щрудел ли си кекс ли си не знам. Ама свестни момичета не съществуват. А ти още по малко имаш право да ме кълнеш като стара вещица злобарка! ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЕДНАКВИ НА 100% , само фасадите са им различни!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Град
    <3
    Щрудел ли си кекс ли си не знам. Ама свестни момичета не съществуват. А ти още по малко имаш право да ме кълнеш като стара вещица злобарка! ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЕДНАКВИ НА 100% , само фасадите са им различни!
    Защо се притесняваш, че те кълна (което не е вярно), щом смяташ, че всички жени са еднакви и курви, така или иначе ще попаднеш на такава?

Ти имаш ли амбиции един ден да имаш семейство? (любопитство)
    Не ме бърка, че говориш така за жените, би следвало да се обидя, но си идиот и нямам повод да го правя. = )

И съм далеч от злобарка, аз мога да съм мила и с идиоти. И ми е изключително приятно и интересно да общувам с хора като теб и да извличам полезна информация от тях.

Та по думите ти, мога да си помисля, че не искаш да имаш жена един ден, която да те обича и да я обичаш истински и ти харесва повече да чукаш/шибаш (ах колко яко звучи) курви еднодневки цял живот? Да, знам че сигурно ти звучи захаросано с това за истинското обичане.

Наистина си ми интересен персонаж.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Cloud9
    ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ЕДНАКВИ НА 100% , само фасадите са им различни!

Това говори за голямо познание на жените от твоя страна.Всички ли ги познаваш лично то можеш толкова уверено да говориш? Не помня да сме се запознавали с теб.Приятно ми е,аз съм Различната.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако го правиш с гаджето,защо да е унизително

Голям фен Аватара на magita
    chacho и ти си прав, ама се замисли и от друга гледна точка. Че повечето момичета не го правят, за да си доставят сексуално удоволствие, а за да ги забележи някой и да има кой да говори за тях. Имам сигурно 2453523 познати, които клечат в дискотеките само и само, за да им обърнат внимание, 'щото като ги видят по улиците ник'во внимание няма да им обърнат, но виж ти, като ги видят пияни-заляни в дискотеките (пък дори да не са) повечето са толкова елементарни, че една дума и вече устата и е оцветена .
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    chacho и ти си прав, ама се замисли и от друга гледна точка. Че повечето момичета не го правят, за да си доставят сексуално удоволствие, а за да ги забележи някой и да има кой да говори за тях. Имам сигурно 2453523 познати, които клечат в дискотеките само и само, за да им обърнат внимание, 'щото като ги видят по улиците ник'во внимание няма да им обърнат, но виж ти, като ги видят пияни-заляни в дискотеките (пък дори да не са) повечето са толкова елементарни, че една дума и вече устата и е оцветена .
    Честно казано, не съм сигурен дали познавам и едно момиче, което е стигнало дотам да духа на някого на публично място (кенефите в дискотеката), за да привлече внимание.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По-скоро повечето жени сами си набиват филма "Аз съм курва" в различни вариации.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Гълтай си , душко , нема се плашиш . Важно е на теб да ти харесва

Според мене не е унизително,ако обичаш човека на който ,,лапаш,, или сте гаджета (т.е. харесвате се).Въпроса е че според мене не е редно да го правиш на всеки така,че:
    Ако го правиш на любимия човек -гадже изобщо не е даже е хубаво....
    Но ако го правиш на всеки втори-да мъничко си е поне според мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си