.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Свирка

Свирка

Унизително ли е да гълтам , след като правя свирки , защото момчетата ми се кефят , ама най- добрата ми приятелка казва , че тва го праели само курвите ?

Голям фен Аватара на chushkopek
    Не се ебавай с педофили, ако това си ти смени профилната снимка, а по темата не, няма нищо унизително.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не е унизително, стига да не го правиш с всеки втори...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Унизително? Защо да е?
    Ако обичаш/привързана си към човека, с когото го правиш, защо да е унизително?
    Сега, ако те е гнус или нещо такова е друго.
    Иначе кажи на приятелка ти да си направи ъпдейт на инфото .

Мега фен
    Град
    <3
    глупости
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на embraceme
    Супер грешна представа.Няма нищо унизително стига да не го правиш с всеки срещнат , а да е с гаджето ти(човек на когото имаш доверие)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Унизително? Защо да е?
    Ако обичаш/привързана си към човека, с когото го правиш, защо да е унизително?
    Сега, ако те е гнус или нещо такова е друго.
    Иначе кажи на приятелка ти да си направи ъпдейт на инфото .
    +1
    Щом е с човека, който обичаш, няма нищо унизително.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ако ти е кеф на теб няма нищо унизително

Мега фен Аватара на Chacho
    Унизително е, ако го правиш с любимия човек. Иначе е нормално.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Зависи ти как го приемаш. Ако го приемаш за унизително - да, значи е. В леглото сте само ти и приятелят ти, други хора нямат право на глас ;д.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Хах и моята так говореше ... В интерес на истината и аз така говорех някога..Като и дойде времето и на най-добрата ти приятелка, ще осъзнае, че е нещо напълно нормално... А ти междувременно не я слушай, а прави каквото ти харесва

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    1.Абе вие намирате ли някаква разлика между "курва" и "искаща да достави максимално удоволствие на мъжа си жена"?!

2.Даа курвенско е да гълташ на 5 човека в кенефите на някоя дискотека!!!

3.Тя приятелката ти как не ти е казала, че и да правиш свирки е срамно не знам...

П.П: "защото момчетата ми се кефят" - надявам се просто да си се изразила в множествено число, ако не си виж №2!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Унизително е, ако сама се чувстваш унизена от това, което правиш.
    Страничен човек не може да определя, кое е унизително за теб и кое не. Ти си тази, която може да се чувства по определения начин. Ако искаш и букаке партита си спретвай, 20 вида сперма опитвай, ако сама не се чувстваш унизена, значи не е унизително!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не го намирам за унизително. Приятелката ти вероятно е незряла и потенциално фригидна моралистка.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    1.Абе вие намирате ли някаква разлика между "курва" и "искаща да достави максимално удоволствие на мъжа си жена"?!

3.Тя приятелката ти как не ти е казала, че и да правиш свирки е срамно не знам...

П.П: "защото момчетата ми се кефят" - надявам се просто да си се изразила в множествено число, ако не си виж №2!
    образно се изразих момчетата

Приятелката ти е зле. Да гълташ не е унизително, това е нещо съвсем нормално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами зависи. Най-вече как ти го приемаш. Ако ти се струва унизително, недей. Но ако го правиш на човека, когото обичаш и имаш доверие, не виждам проблем. Това не те прави курва. Курвите го правят на всеки срещнат.

Цитирай Първоначално написано от Лола Виж мнението
    образно се изразих момчетата
    Радвам се!
    Ако нямаш друг проблем с това, освен морала на приятелката ти, няма нищо лошо да го правиш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално си е , ако го правиш само на приятеля си, например. Би станало курвенско, когато го правиш на повече хора, на всеки срещнат. Но все пак , всичко си опира до теб - ако ти харесва, защо да е унизително.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Защо? Не е редно да водиш полов живот ли? Защо трябва да се обвързва едно момиче, за да си задоволява нуждите? Не може ли да харесваш някого, да пропуснете цялата история с държането за ръчичка, пазаруването в магазина, излизането с приятели и т.н., и да се закрепите на просто секс и приятелски отношения? След две седмици може да имаш тръпка към друг. Защо да не си достави момичето удоволствие и с него? Нередно е да изпитва удоволствие ли?

Защо не се пазите до първата брачна нощ да правите секс със съпруга си, тъй като преди това би било курвенско? Или обществото предполага, че за гаджета е допустимо, а за познати не е и ние ще се подчиняваме на чуждото мнение?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Не е унизително.. Ако ти харесва и не е с всеки срещнат, не виждам проблем ;дд аз например обаче, не мога да гълтам - задавям се.. и имам голям респект към момичетата, дето гълтат ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мила, щом ти харесва - прави го. И мен това ме възбужда. Ама гледай да си не навлечеш проблеми... че мъжкото мляко от деликатес може да се превърне в отрова.

Chacho, защо моите думи взе на прицел, аз имах предвид на 5 човека едновременно, иначе нищо против чистo-сексуалните връзки нямам

Абе вие тук като чета и другите теми, какво разбирате под "КУРВА" ?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ето, нали всички в разни други теми питате какво е курва. Това е курва. Висша степен. Гнусна, жалка, нахална, разглезена, опъвана от всеки, който и се усмихне без значение какво става с хората около нея. Това е истинския твърд синоним на думата курва. Не момиче, което е спало с 5-7-10 момчета без да върти номера, а просто за удоволствието и на нея, и на тях. Не момиче с 5 сериозни връзки, излезли зле. Ей това е курва.
    Курва е характер.

П.П. Това е от съвсем друга тема, няма нищо общо с авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си