- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Унизително ли е да гълтам , след като правя свирки , защото момчетата ми се кефят , ама най- добрата ми приятелка казва , че тва го праели само курвите ?
Не се ебавай с педофили, ако това си ти смени профилната снимка, а по темата не, няма нищо унизително.
Не е унизително, стига да не го правиш с всеки втори...
Унизително? Защо да е?
Ако обичаш/привързана си към човека, с когото го правиш, защо да е унизително?
Сега, ако те е гнус или нещо такова е друго.
Иначе кажи на приятелка ти да си направи ъпдейт на инфото.
глупости
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Супер грешна представа.Няма нищо унизително стига да не го правиш с всеки срещнат , а да е с гаджето ти(човек на когото имаш доверие)
Ако ти е кеф на теб няма нищо унизително
Унизително е, ако го правиш с любимия човек. Иначе е нормално.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хах и моята так говореше ... В интерес на истината и аз така говорех някога..Като и дойде времето и на най-добрата ти приятелка, ще осъзнае, че е нещо напълно нормално... А ти междувременно не я слушай, а прави каквото ти харесва
1.Абе вие намирате ли някаква разлика между "курва" и "искаща да достави максимално удоволствие на мъжа си жена"?!
2.Даа курвенско е да гълташ на 5 човека в кенефите на някоя дискотека!!!
3.Тя приятелката ти как не ти е казала, че и да правиш свирки е срамно не знам...
П.П: "защото момчетата ми се кефят" - надявам се просто да си се изразила в множествено число, ако не си виж №2!
Унизително е, ако сама се чувстваш унизена от това, което правиш.
Страничен човек не може да определя, кое е унизително за теб и кое не. Ти си тази, която може да се чувства по определения начин. Ако искаш и букаке партита си спретвай, 20 вида сперма опитвай, ако сама не се чувстваш унизена, значи не е унизително!
Не го намирам за унизително. Приятелката ти вероятно е незряла и потенциално фригидна моралистка.
Welcome to the Jungle...
Приятелката ти е зле. Да гълташ не е унизително, това е нещо съвсем нормално.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами зависи. Най-вече как ти го приемаш. Ако ти се струва унизително, недей. Но ако го правиш на човека, когото обичаш и имаш доверие, не виждам проблем. Това не те прави курва. Курвите го правят на всеки срещнат.
Нормално си е , ако го правиш само на приятеля си, например. Би станало курвенско, когато го правиш на повече хора, на всеки срещнат. Но все пак , всичко си опира до теб - ако ти харесва, защо да е унизително.
Защо? Не е редно да водиш полов живот ли? Защо трябва да се обвързва едно момиче, за да си задоволява нуждите? Не може ли да харесваш някого, да пропуснете цялата история с държането за ръчичка, пазаруването в магазина, излизането с приятели и т.н., и да се закрепите на просто секс и приятелски отношения? След две седмици може да имаш тръпка към друг. Защо да не си достави момичето удоволствие и с него? Нередно е да изпитва удоволствие ли?
Защо не се пазите до първата брачна нощ да правите секс със съпруга си, тъй като преди това би било курвенско? Или обществото предполага, че за гаджета е допустимо, а за познати не е и ние ще се подчиняваме на чуждото мнение?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не е унизително.. Ако ти харесва и не е с всеки срещнат, не виждам проблем ;дд аз например обаче, не мога да гълтам - задавям се.. и имам голям респект към момичетата, дето гълтат ;д
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Мила, щом ти харесва - прави го. И мен това ме възбужда. Ама гледай да си не навлечеш проблеми... че мъжкото мляко от деликатес може да се превърне в отрова.
Chacho, защо моите думи взе на прицел, аз имах предвид на 5 човека едновременно, иначе нищо против чистo-сексуалните връзки нямам![]()
Абе вие тук като чета и другите теми, какво разбирате под "КУРВА"?