.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Боя за коса

Здравейте! Бихте ли ми препоръчали боя за коса такъв цвят : http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
    Благодаря предварително! :*

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Търся абсолютно същата. Ще следя темата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

И на мен много ми харесва..Аз също ще следя темата

И аз си я следя , ама май само ще си я следим Хайде де няма ли някой който е ползвал такава боя за коса , да каже марка и номер

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    А аз такава ? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...82373288_n.jpg

Иначе за този цвят можете да смесите шоколадово с тъмно червено, защото тя в момента е такава, червеникава, а иначе на самата снимка ми изглежда само шоколадово в интерес на истината.

Оооо и аз си търся и този цвят, но моята коса е тъмна и фризьорката ми каза,че или трябва да ми я обезцвети (което няма да стане ) или 3-4 пъти докато добие този цвят, затова реших малко по-светло кафевичко :d

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cwetit Виж мнението
    Оооо и аз си търся и този цвят, но моята коса е тъмна и фризьорката ми каза,че или трябва да ми я обезцвети (което няма да стане ) или 3-4 пъти докато добие този цвят, затова реших малко по-светло кафевичко :d
    О, глупости, фризьорката ти преувеличава. Дори и с черна коса да си, най-много на 2ия път ще ти се получи..просто да ти сложи по-силен оксидант. Поне моята няма грешка в това отношение. Какъвто цвят си посочиш, ти го прави от първия път, доволна съм от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си