Има едно момиче, с което се познаваме от доста време/около 5-6 години/ и не я бях виждал отдавна. Миналото лято се видяхме и... Влезе ми под кожата... Последваха още няколко излизания, всичко вървеше идеално, докато не разбрах че има приятел и се отдръпнах. И така един-два месеца нито сме си писали, нито сме се виждали... Ядеше ме отвътре, ама някакси го преживях до...пролетта... Взехме пак да си пишем /в повечето случаи тя започва/ и пак се заговори за излизане... И пак се връщам отначало-същата работа като миналото лято-закачки-бъзици и пак се омотах... По начало момичето е доста сериозно и точно това й харесвам. Под сериозна, имам предвид, че може да й се разчита. Личи си, че и тя не е безразлична към мен, но както казах си има приятел... Имам чувството, че ако и предложа, ще тръгнем, ама... По този начин ще я поставя в неловка ситуация, а и като знам, че има приятел и като се поставя на негово място... Не познавам момчето, но ще ми е съвестно все пак... Има и друга възможност-да ме отреже и дотука и с приятелството ни...
Много гадна ситуация... Някакви идеи за решение на проблема? Между другото, колкото и да е странно, съм на 16 и това е първото момиче, към което изпитвам чувства. До сега съм си гледал кефа с приятели и изобщо не съм се занимавал с връзки.
Бая лигаво излезе, ама такова е положението...