- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти работа...
що му давате грешни съвети на човека? какво значение има дали си има гадже или си няма, мен това не ме спира, а и не ми пречи някой да се пробва да открадне моето когато имам. състезание е, по-добрия печели.
Точно за това говоря.Ако имаш стабилен човек до себе си,който ще има смелостта да сложи край на отношенията ви,БЕЗ ДА има резервен вариант зад гърба си, няма да има никакви състезания.Но с такъв манталитет нищо чудно след време момчето да страда по същия начин за нея,както сегашното момче...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
И защо да са грешни съветите?
А това, че не ти пречи - говори много лошо. И какво ми твърдиш в момента, всъщност? Че няма да имаш нищо против, да дойде момче и да "открадне" от теб момичето, което обичаш? И ще го приемеш просто така, 'щото го смяташ за състезание? Голяма простотия.
Русокоска е напълно права. Подкрепям я с две ръце.
Не може тя да си има гадже , а да се зарибява /ако е така/ с друг. Единственото, което показва с това, че не държи на приятеля и връзката си.
Не, вече се научих да не обръщам много внимание на това. Случвало се е, значи аз съм бил виновен, че се е получило така или не е било писано. Аз когато съм с някой съм само с този някой, никоя не може да ме открадне ако аз не поискам.
Казвам, че нямам нищо против някой да флиртува с гаджето ми, даже е нормално, тя ако е точна ще знае до къде да спре.
Ако искам някоя ако ще и женена да е пак ще и разтуря и семейството и каквото и да е. Мисля, че е нормално.