.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    що му давате грешни съвети на човека? какво значение има дали си има гадже или си няма, мен това не ме спира, а и не ми пречи някой да се пробва да открадне моето когато имам. състезание е, по-добрия печели.
    И защо да са грешни съветите?

А това, че не ти пречи - говори много лошо. И какво ми твърдиш в момента, всъщност? Че няма да имаш нищо против, да дойде момче и да "открадне" от теб момичето, което обичаш? И ще го приемеш просто така, 'щото го смяташ за състезание? Голяма простотия.

Русокоска е напълно права. Подкрепям я с две ръце.
    Не може тя да си има гадже , а да се зарибява /ако е така/ с друг. Единственото, което показва с това, че не държи на приятеля и връзката си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И защо да са грешни съветите?

А това, че не ти пречи - говори много лошо. И какво ми твърдиш в момента, всъщност? Че няма да имаш нищо против, да дойде момче и да "открадне" от теб момичето, което обичаш? И ще го приемеш просто така, 'щото го смяташ за състезание?
    Не, вече се научих да не обръщам много внимание на това. Случвало се е, значи аз съм бил виновен, че се е получило така или не е било писано. Аз когато съм с някой съм само с този някой, никоя не може да ме открадне ако аз не поискам.
    Казвам, че нямам нищо против някой да флиртува с гаджето ми, даже е нормално, тя ако е точна ще знае до къде да спре.

Ако искам някоя ако ще и женена да е пак ще и разтуря и семейството и каквото и да е. Мисля, че е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си