.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia

противозачатъчни..

Апф.. защо няма тема 'бързи отговори на всякакви въпроси'..?
    Както и да е. Историята е:
    Вчера започнах втора опаковка Жанги 0.2 след 7 дни почивка (през които ми беше и цикъла) и вечерта с приятеля ми правихме секс, без презерватив - свърши в мен. Притеснявам се само, че на предните 21 дни имаше 1 ден с ъмм.. диария.
    Нали, след като цикъла ми е дошъл точно на правилните дни, а и още повече съм точно след цикъл (тогава има най-малък шанс да се забременее), а и си пия хапчетата редовно... няма как да забременея?
    Пс: Извинявам се.. глупав въпрос, но ми беше за първи път без презерватив. А преди 1-2 месеца се беше скъсал един.. и Ескапеле.. глупости, надявам се, че разбирате, защо съм притеснена ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не се притеснявай.. първо дето веднага слд цикъла нямаш особен шанс за забременяване.. хем и хапчета пиеш и тнт

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз пия Диане-35. Нямаш никакъв проблем. Спокойно. Правете си кефа без да му мислите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Е, след като е било точно след като ти е свършило (ако съм разбрала правилно) не би следвало да е станало нищо. Успокой се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Спокойно бе,мацка Само си пий хапчетата редовно.Аз 2 месеца след като тръгнах с приятеля си започнах да ги пия,по лекарско предписание,което ще рече,че вече от година и половина той си свършва редовно в мен и няма никакъв проблем

Град
    Sofia
    апфф.. мерси ;д мен нещо обаче кръста ме заболя ;дд ама то може да е защото момчето вчера доста се постара.. а аз си бях на сухо към 2 месеца.. и нали знаете как колкото по-дълго време не го правим, толкова повече ни боли след това ;дд мен ме боли и от долу малко... но щом не съм бременна се чувствам добре вече ;дд

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не си бременна мацко, 1во е било точно след цикъла, т.е много далеч от опасните дни и 2ро щом си пиеш редовно хапчетата и не си пропускала нито 1 нямаш повод за притеснение.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Надали си бременна.
    Успокой се.

Град
    Sofia
    апфф.. но още съм нервна.. беше точно след 7те дни почивка.. вярно не съм изпуснала хапче... но както казах: имах проблем с диария (само 1 вечер след хапче.. даже не съм сигурна, дали не беше преди да си го изпия).. Дам.. трябва да се успокоя.. беше точно в деня след последния ми ден цикъл.. така че .. да.. но днес и вчера ме боли кръста.. но не мисля, че е като за МС и е по-точно гръбначния стълб (така става като спя по гръб ;дд).. и се чудя.. дали другата седмица да отида на гинеколог.. ей така за успокоение.. или няма смисъл? и да си изчакам до към 20ти да ми дойде???

Още един въпрос: Вчера си го изпих хапчето малко по-късно (към 11- 11 и нещо) вместо към 9 - 9 и нещо. (изключих просто ;х) Сега ще трябва ли 7 дни и с презервативи.. или? (Гинеколога нищо не ми беше обяснил. Вика: прочети си листовката.. е прочетох я - 3 пъти! - ама не пише.. ;х)

Аз друг съвет ще ти дам- ако си наистина на 15, 16 години ги спри тия боклуци. Зак'во ги пиеш - да може малкото пишлеме да си прави кефа като свърша в теб ли ? И да не пиеш хапчета, пак може да си правете секс без презерватив - имах едно другарче за секс , с което правихме секс в продължение на 1 година без презерватив- просто и брояхме дните и никога не сме имали дори притеснения. Просто ще те пази и толкова.

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    апфф.. но още съм нервна.. беше точно след 7те дни почивка.. вярно не съм изпуснала хапче... но както казах: имах проблем с диария (само 1 вечер след хапче.. даже не съм сигурна, дали не беше преди да си го изпия).. Дам.. трябва да се успокоя.. беше точно в деня след последния ми ден цикъл.. така че .. да.. но днес и вчера ме боли кръста.. но не мисля, че е като за МС и е по-точно гръбначния стълб (така става като спя по гръб ;дд).. и се чудя.. дали другата седмица да отида на гинеколог.. ей така за успокоение.. или няма смисъл? и да си изчакам до към 20ти да ми дойде???

Още един въпрос: Вчера си го изпих хапчето малко по-късно (към 11- 11 и нещо) вместо към 9 - 9 и нещо. (изключих просто ;х) Сега ще трябва ли 7 дни и с презервативи.. или? (Гинеколога нищо не ми беше обяснил. Вика: прочети си листовката.. е прочетох я - 3 пъти! - ама не пише.. ;х)
    Не е проблем. Аз преди като пиех противозачатъчни някой път ги приемах с по 5 часа закъснение. Не се шашкай.

Здравейте! Искам да попитам следното аз пия Жанги вече 2 ри месец без пропуск.Вчера правих секс с приятеля си и той свърши в мен след това жеднага го изпих точно на 12 тия час както обикновено.Та въпроса ми е има ли проблем че съм го изпила след това,а не преди и има ли значение!! Благодаря

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Голям фен Аватара на Liora
    justasmile, на колко си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си