.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Баща ми не ме пуска да си отида .. .

Майка ми и баща ми са разделени повече от 7-8 години,а аз по закон съм при майка си вече съм на 17 години след 3 месеца правя 18 .. .тази вечер помолих баща ми да си ходя ,а той ми отговори с думите ,че не може когато той реши тогава ще ме пусне.... Посъветвайте ме какво да правя. !

Голям фен Аватара на .Wonder
    На твое място бих се обърнала към полицията.
    Баща ти, щом по закон си при майка си, няма право да ти отнеме възможността да отидеш обратно при нея.
    Да не говорим, че си почти пълнолетна, имаш глава на раменете си и знаеш къде точно искаш да отидеш и как да постъпиш.

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    На твое място бих се обърнала към полицията.
    Баща ти, щом по закон си при майка си, няма право да ти отнеме възможността да отидеш обратно при нея.
    Да не говорим, че си почти пълнолетна, имаш глава на раменете си и знаеш къде точно искаш да отидеш и как да постъпиш.
    Или изчакай да станеш на 18. Тогава вече си пълнолетна и той няма право да те командва(по закон).

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Обади се на майка си или поговори с него пак ?
    Кажи, че искаш да видиш и майка си за празниците. Ако не позволява, звънни на майка си да те вземе или тя да говори с него?
    Последно редактирано от scandalousLady : 12-26-2012 на 17:39
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Вашите са разделени от 7-8 години и ти чак сега се сещаш?
    А майка ти за толкова време защо не е предприела някакви действия, след като има съдебно решение (доколкото те разбирам), което постановява къде да живееш?
    Търсете си правата, можете да се позовете на въпросното решение
    Ама ако трябва да съм честна направо ти се чудя защо изобщо говориш с него, като си почти пълнолетна. Аз ако съм да съм си хванала чукалата и да съм отишла при майка ми

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Това, че някой е пълнолетен не означава, че може да разсъждава трезво или, че не е дете...

По темата... Баща ти се е вбесил, че казвал "вкъщи" на мястото където е майка ти а не мястото където е баща ти. За това и той не те е пуснал да отидеш при майка ти тази вечер...

Просто отиди при майка си. Ако стане проблем, потърсете адвокат/полиция.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си