.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Най-точното мнение до тук.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Поговори с нея,какво става,какво е това момче и тн. Информирай се,но се дръж като приятелка,а не като майка.

Лично при мен рядко сме говорили с майка ми за секс до 17 годишна възраст. Всичко,което съм разбрала е било,защото сама съм се интересувала от други места или ...от опит. Преди като по-малка майка ми се интересуваше страшно много от гаджетата ми(първото ми гадже беше,когато бях на 13 макар,че си беше още детска работа). Често ми се е случвало да ми звъни по 5 пъти или да имам по 10 пропуснати от нея и тн. Като цяло всички знаеха,че е много строга жена...
    После колкото по-голяма ставах,толкова повече доверие започна да ми има и ставахме по-близки и по-близки. Тъй като живея само с нея сега много често я чувствам като много близка приятелка и съквартирантка дори,от колкото майка в някои случаи.

И вас двете ви предстои градене на доверие, приятелство и разни други отношения.Просто я спечели като приятелка,но и се погрижи тя да не забравя,че ти си майката,а тя -дъщерята. Тогава ще си по-спокойна за много повече неща,защото дори и без да я питаш тя постепенно ще ти казва сама какво се случва с нея. Това са мечтаните отношения между майка и дъщеря. Така ,че гледай да си толерантна към това,което тя ти казва и помни ,че в днешно време особено момичетата много бързо порастват ...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Просто е влюбена!
    Не е правила секса (просто малко са и в повече емоциите от любовта , все пак е ново за нея !)
    А това че не го харесваш , не мисля че на тях им пука особено! се пак той няма да спи с теб , а с малката ти дъщеричка (не се здържах , извинявай просто те пързалям )
    Но да , не почвай да и забраняваш да се вижда с него и т.н ще влошиш нещата и накрая тя ще се наебе на пук на теб!
    те на тая възраст , всичко правят на ПУК!
    остави я ще и мине!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Извинявай, не знам дали съм разбрала. Притесняваш се,защото дъщеря ти изглежда щастлива?
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Chacho
    Що за родител ще се допитва за съвет в интернет форум? За тинейджъри.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid
    Искрено препоръчвам да и проведете един курс по безопасен секс и средства за предпазване, за да не се регистрира тя утре и да пита : "Дали съм бременна" и ред други неща които тук питат такива момичета на по 12-14 години. Жестоката истина е че прага за правене на секс е паднал драстично и колкото и кофти да звучи, може да залитне скоро, ако не е вече.

Към Вас госпожо - Не мислите ли, че е редно да създадете по-добра атмосфера помежду Ви и да поговорите с нея, като я предразполагате да Ви споделя ? Така ще си спестите много главоболя, като например да питате тук какво да правите.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що за родител ще се допитва за съвет в интернет форум? За тинейджъри.
    Родител трол.

Също е възможно освен да е влюбена, да се е напушила здравата с много добра холандска трева и да я държи до сега или пък редовно да си пафка

Влюбена е най - вероятно.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    госпожо, да Ви кажа, на 12 много се съмнявам щерка Ви да е спала с оня 15годишния. Най - малкото не й е в акъла да прави секс до такава степен. Вярно, че сега се протаковаха и на по - малко, но както каза русокоска, нямаше да е такава отнесена от вихъра, а щеше да е замислена и умълчана повече, ако беше правила нещо повече с момчето. Първи любови, първи трепети, занапред се гответе да гледате все такива работи. Макар че не знам защо искате съвет от нас, при положение, че и вие, макар и отдавна, сте минала по същия път
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Просто е щастливо момичето.. вие терорист ще я изкарате

Цитирай Първоначално написано от Маминка 26 Виж мнението
    Откакто се върна от един лагер дъщеря ми се държи странно. Постоянно е усмихната до уши и блуждае някъде. Почти не ми говори и винаги е отнесена. Какво може да е ???
    На колко години е дъщеря ти ? Защо не поговориш с нея ?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    То много майки си викат така за малките момиченца,докато един ден не им цъфнат на вратата с "Мамо,бременна съм,какво да правя?".

По темата:Едва ли е правила секс.Аз като го направих за първи път(с човек,когото обичам,родителите ми познаваха и още сме заедно),пак се чувствах един вид гузна.Ако беше направила нещо такова,нямаше да е щастлива и блуждаеща,а замислена,защото това щеше да е ново за нея,щеше да се чуди дали е било правилно,как ще се развият нещата нататък,как ще крие/ще каже на теб и пр.Успокой се,просто е влюбена и е контактувала по един или друг начин с това момче(но не и сексуално,спокойно).
    Aма това,че ти си била гузна и замислена не означава,че целият свят е така
    По темата - Влюбена е и ще и мине.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Момичето се радва, че е прекарало време с това момче, пък може и друго да е било,може и да е влюбена, но е на 12 и тепърва започват да и правят такива неща впечатление...най-добре да седнете и да говорите с нея за секса и за момчетата, за да ви е мирна главата, че хем сте и дали съвет да не бърза, защото все пак си е доста малка на 12, хем тя да знае какво да прави като дойде времето, а не да пуска теми "бременна ли съм?"

*Стар ник - sladkata_bebz

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Тинейджърка е-сменя си настроенията без причина.Едва ли е влюбена, но ако го харесва много времето с него и се отразява добре, радва я и явно при нея това се изразява с унес и видимо доволство. Ти най-добре трябва да познаваш дъщеря си и да знаеш дали би правила секс на тези години, ние можем само да предполагаме. Опитай се да я попиташ, но не бъди прекалено настоятелна, за да не се отдалечи от теб.
    Всъщност не е тийнейджърка, тъй като е на 12, нали така? Аз леко така не вярвам тва да е истинска тема ;D Смисъл сериозно запитване, леко странно ми звучи.. Ама все пак маминке, как се казва "дъщеря ти"?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на BadAss
    според мен е на хероин

Голям фен Аватара на magita
    Друса ..
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Гледай не е взимала нещо - ама да не те притеснявам..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Една майка не би питала в нета дали дъщеря й е правила секс и то на 12. Искрено се надявам темата да е ебавка. Ние няма как да знаем. А това е ваша работа. Цели 12 години къде сте били та не познавате собственото си дете или поне един разговор да се проведе. Вече и родителите пишат тук като децата. ..
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Една майка не би питала в нета дали дъщеря й е правила секс и то на 12. Искрено се надявам темата да е ебавка. Ние няма как да знаем. А това е ваша работа. Цели 12 години къде сте били та не познавате собственото си дете или поне един разговор да се проведе. Вече и родителите пишат тук като децата. ..
    (y) и аз съм на същото мнение не може да не знаете какво се случва с детето ви

Пиши на кирилица!
    ShtrudeL
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-08-2012 на 00:57

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Прекалено се тревожиш. Ако я познаваш достатъчно... няма дори да помисляш за нещо такова, освен ако не си сигурна.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Правила е секс с шест момчета наведнъж, докато е била друсана с амфети. Също така го е поела и отзад.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като гледам заглавието, не дъщерята, а майката е за психото.
    Welcome to the Jungle...

Абе лагер сами никой не им проверява багажите кой знае този 15 годишния кво си е сложил там. Защото честно казано аз не познавам един който да не пуши и не говоря само за цигари. Повечето на 15 са си заклети тревоманчета а нали знаеш симптомите на тревата или постоянен смях без причина и говорене на глупости или една отвеяност не говори с никой постоянно се подхилква и усмихва. Но не е правила секс много малко вероятно. Но ако е някое добро хлапе няма да се повлияе на тези глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си