- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дъщеря ми полудява!!!
Поговори с нея,какво става,какво е това момче и тн. Информирай се,но се дръж като приятелка,а не като майка.
Лично при мен рядко сме говорили с майка ми за секс до 17 годишна възраст. Всичко,което съм разбрала е било,защото сама съм се интересувала от други места или ...от опит. Преди като по-малка майка ми се интересуваше страшно много от гаджетата ми(първото ми гадже беше,когато бях на 13 макар,че си беше още детска работа). Често ми се е случвало да ми звъни по 5 пъти или да имам по 10 пропуснати от нея и тн. Като цяло всички знаеха,че е много строга жена...
После колкото по-голяма ставах,толкова повече доверие започна да ми има и ставахме по-близки и по-близки. Тъй като живея само с нея сега много често я чувствам като много близка приятелка и съквартирантка дори,от колкото майка в някои случаи.
И вас двете ви предстои градене на доверие, приятелство и разни други отношения.Просто я спечели като приятелка,но и се погрижи тя да не забравя,че ти си майката,а тя -дъщерята. Тогава ще си по-спокойна за много повече неща,защото дори и без да я питаш тя постепенно ще ти казва сама какво се случва с нея. Това са мечтаните отношения между майка и дъщеря. Така ,че гледай да си толерантна към това,което тя ти казва и помни ,че в днешно време особено момичетата много бързо порастват ...
Просто е влюбена!
Не е правила секса (просто малко са и в повече емоциите от любовта , все пак е ново за нея!)
А това че не го харесваш , не мисля че на тях им пука особено! се пак той няма да спи с теб , а с малката ти дъщеричка(не се здържах , извинявай просто те пързалям
)
Но да , не почвай да и забраняваш да се вижда с него и т.нще влошиш нещата и накрая тя ще се наебе на пук на теб!
те на тая възраст , всичко правят на ПУК!
остави я ще и мине!
Извинявай, не знам дали съм разбрала. Притесняваш се,защото дъщеря ти изглежда щастлива?
Брях,брях
Що за родител ще се допитва за съвет в интернет форум? За тинейджъри.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Искрено препоръчвам да и проведете един курс по безопасен секс и средства за предпазване, за да не се регистрира тя утре и да пита : "Дали съм бременна" и ред други неща които тук питат такива момичета на по 12-14 години. Жестоката истина е че прага за правене на секс е паднал драстично и колкото и кофти да звучи, може да залитне скоро, ако не е вече.
Към Вас госпожо - Не мислите ли, че е редно да създадете по-добра атмосфера помежду Ви и да поговорите с нея, като я предразполагате да Ви споделя ? Така ще си спестите много главоболя, като например да питате тук какво да правите.
Също е възможно освен да е влюбена, да се е напушила здравата с много добра холандска трева и да я държи до сега или пък редовно да си пафка![]()
госпожо, да Ви кажа, на 12 много се съмнявам щерка Ви да е спала с оня 15годишния. Най - малкото не й е в акъла да прави секс до такава степен. Вярно, че сега се протаковаха и на по - малко, но както каза русокоска, нямаше да е такава отнесена от вихъра, а щеше да е замислена и умълчана повече, ако беше правила нещо повече с момчето. Първи любови, първи трепети, занапред се гответе да гледате все такива работи. Макар че не знам защо искате съвет от нас, при положение, че и вие, макар и отдавна, сте минала по същия път![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Просто е щастливо момичето.. вие терорист ще я изкарате
Момичето се радва, че е прекарало време с това момче, пък може и друго да е било,може и да е влюбена, но е на 12 и тепърва започват да и правят такива неща впечатление...най-добре да седнете и да говорите с нея за секса и за момчетата, за да ви е мирна главата, че хем сте и дали съвет да не бърза, защото все пак си е доста малка на 12, хем тя да знае какво да прави като дойде времето, а не да пуска теми "бременна ли съм?"
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Друса ..
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Гледай не е взимала нещо - ама да не те притеснявам..![]()
Азис - Хоп [music]
Една майка не би питала в нета дали дъщеря й е правила секс и то на 12.Искрено се надявам темата да е ебавка. Ние няма как да знаем. А това е ваша работа. Цели 12 години къде сте били та не познавате собственото си дете или поне един разговор да се проведе. Вече и родителите пишат тук като децата. ..
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пиши на кирилица!
ShtrudeL
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-08-2012 на 00:57
Прекалено се тревожиш. Ако я познаваш достатъчно... няма дори да помисляш за нещо такова, освен ако не си сигурна.
Правила е секс с шест момчета наведнъж, докато е била друсана с амфети. Също така го е поела и отзад.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Като гледам заглавието, не дъщерята, а майката е за психото.
Welcome to the Jungle...
Абе лагер сами никой не им проверява багажите кой знае този 15 годишния кво си е сложил там. Защото честно казано аз не познавам един който да не пуши и не говоря само за цигари. Повечето на 15 са си заклети тревоманчета а нали знаеш симптомите на тревата или постоянен смях без причина и говорене на глупости или една отвеяност не говори с никой постоянно се подхилква и усмихва. Но не е правила секс много малко вероятно. Но ако е някое добро хлапе няма да се повлияе на тези глупости