.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен

Няма тръпка ..

На пияна глава тръгнах с най-добрия си приятел. Да, харесвахме се, но нещата просто не вървят. Като братче и сестриче сме. Попринцип в началото на връзката би трябвало да сме най-щастливи, но уви. Докато не бяхме заедно бяхме по-щастливи, сега тръпка - никаква... Идеи как да върна тръпката? Или раздялата е най-доброто решение?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Няма смисъл според мен.Щом като не сте заедно ви е по-добре,защо да се мъчите?Късайте.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако смяташ, че искаш и имаш желанието да върнеш тръпката, за да сте заедно като двойка - пробвай, нищо не губиш. Но пък ако си мислиш, че е по - добре да си останете просто като "брат и сестра", то тогава раздялата ще е най - доброто решение.

*

Принципно си зависи от теб и от това дали искаш да си с него. Тръпка по един или друг начин, ще успееш да породиш. Въпросът е как ти е по - добре на теб? Защото принципно, когато в една връзка липсва тръпка всичко е приключило. Както е и с доверието.

При мен стана същото така,че мога да ти дам съвет от личен опит!
    Скъсай с него,но много нежно и внимателно (по скоро внимателно)-така стана с мен...ѝ
    Гадното е че моето момче в случая ми се сърдеше 1 седмица след това всичко само по себе си се изясни и сега отново сме си същите добри приятелчета...
    ПП.-има нещо обаче което е много гадно! Дори след като се сдобрите тръпката пак няма да бъде същата (поне с нас е така) и ще бъдете някак по отдалечени един от друг и нещата едва ли ще бъдат същите - но поне отново ще бъдете приятели

Ако ти е приятел наистина ще те посъветвам да не си разваляте отношенията с някви чувства, връзки и нз си кво. Или сте приятели или сте гаджета. Но щом няма тръпка и "си тръгнала с него на пияна глава"... сама си вади изводите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разделете се навреме и се опитайте поне да запазите приятелството си,както е било преди,ако е възможно.Ако и от двете страни няма проблем за раздяла и двамата се чувствате по 1 и същи начин.. тогава може би нещата ще могат да се върнат по старому.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Разделете се навреме и се опитайте поне да запазите приятелството си,както е било преди,ако е възможно.Ако и от двете страни няма проблем за раздяла и двамата се чувствате по 1 и същи начин.. тогава може би нещата ще могат да се върнат по старому.
    +1 най-добре написано ми се струва
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Най-добре му обясни ситуацията, приятел ти е- ще те разбере и прекрати тези отношения преди да рискуваш да развалиш приятелството ви заради някакво глупаво пиянско решение

Повече от фен Аватара на alleyy
    Аз за това съм казала, че приятелство между момче и момиче - НЯМА , или ако има е в мноооооого, много рядки случаи.Иначе според мен щом няма тръпка - няма смисъл, не може да се върне.По - добре ще е да се разделите и да поддържате предишните си приятелски отношения.

Къв е смисълът да има приятелство между момче и момиче? Природата ни е такава, че поне момчетата не биха били приятели с момиче, ако нямаха намерения към него. Спрайт ви го каза преди няколко години. Дори и да има някакво приятелство м/у момче и момиче, без сексуален намерения, то не би продължило повече, от момента, в който и двамата започнат сериозна връзка ... поотделно. Тия братчета и сестричета ги забравете. Извинявам се за грозното изказване, ама да сте видели някъде добре изглеждащо, атлетично момче, да е приятел с невзрачно момиче? Момичета, чукнете се малко и разберете, че това ни е природата. Това е престиж - ядеш сега или гориш...

П.с: Айде някое момиче, с най-добър приятел момче, да ме опровергае, че най-добрият й приятел не я ревнува от гаджето й или останалите момчета, които я свалят, макар и да се опитва да се прикрива
    Последно редактирано от afafafafafa : 07-29-2012 на 19:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си