.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Сядаш и си говориш с него. Казваш му всичко, което правиш и какво си видяла, и му обясняваш, че не ти е приятно, като преди това се извиняваш за постъпката си. Защото наистина постъпваш глупаво.

Не мисля, че е тръгнал да ти изневерява.
    Възможно е просто да иска забавление и именно , заради това да е направил нещо такова. Макар, че, признавам си, нее приятно. Но трябва да седнеш и да поговориш с него.

Ако държите един на друг.
    Той няма да постъпва така. Ти също. И проблема ще бъде решен.

Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    +1 в една връзка не трябва да има тайни послушай Аморе - Мио
    +1 , не ме слушай мене , това което каза тя е по добро!

Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Приятелят ми не знае,че му влизам в скайп(да знам това е тъпо) и до ден днешен не съм намирала нищо лошо.Днес влезнах и му беше писала едно момиче,което той не познава,тя го помоли да си покаже.....,а той я попита дали тя може да си покаже....., и той й каза да звънне,но нещо връзката се прекрати и после тя му написа е пусни я де и той каза първо ти и тя излезна от линия.Кажете ми как да постъпя????Знам,може да ви се стори тъпа тая тема,но аз много го обичам и това за мен не е правилно,но как да му кажа ,като и аз влизам в профила му без той да знае.Това е първото нещо,което не знам как да си го обясня,досега не е правил така.Отказвал е на момичета,когато са искали да са с него и е правил всичко възможно за мен,,,но това........???? Излъга ме преди няколко дни,затова...

Изчетох доста неща и се замислих за нещо друго > Има варянт , приятеля ти да е дочул че му ровиш из скайп и т.н и да се е уговорил с някой негов приятел/ка да направят всичко което си видяла , с цел да те провукира и да се издадеш !

Не,това няма как да апсурд,мина ми през акъла,но не!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ти си много тъпа ма!!! На негово място бих ти счупил главата, аз бих го направил дори, ако ми пипне телефона някоя особено с цел да прегледа смс-сите - директно съм и счупил ръцете. Като сте заедно ще си имате доверие и няма да си нарушавате личното пространство!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мерси на всички ,които помогнаха,искам да ви помоля да изтриете темата!

преди да я блокне, аз не разбрах той показал ли се е или не? Защото ако не се е, а тя се е показала, и после той я е блокнал, може просто да се е изгаврил с нея затова че тя иска такова нещо от обвързан човек....да я накара да се почувства гадно (дано съм не съм го обяснил много объркано =3 )

Ооо,morgan666,много благодаря и аз затова се сетих.Не той нищи не е показвал,тя също,просто ме нарани факта,че след като тя каза ще ми покажеш лии....,а ттой а ти....... И тя му каза айде покажи и той първо ти и тя нещо си все да се оправдав аи го попита дали е готов и той каза като и ти си готова и аз,никой нищо не е показвал и после я блокна.

Почти всички момчета си падат по виртуалния секс.Обичат да им говориш/чатиш мръсотии и тнт.И предполагам,че вие се виждате често и няма смисал да го правите по скайп и на него това му се е сторило интересно.Не е нищо фатално,но и аз бих се разсърдила.Просто измисли нещо от сорта на,че като си ходила у тях си му отворила хронологията(докато се е къпал например) или нещо такова и си го видяла.Тогава го попитай дали е било просто някакво любопитство към ситуацията,а не специално към момичето или го прави,защото ти не правиш нещо достатъчно и както трябва.

Охо,barbiffqq,няма как.Не ходя у тях толкова често,а като ходим,няма как д аму видя скайпа,а и в последно време не се виждахме често.Той работи в друг град за лятото.Но всъщност той нищо и не е показвал....Благодаря,все пак си много мила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си