- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви,дайте ми съвет ;(
Ти си много тъпа ма!!! На негово място бих ти счупил главата, аз бих го направил дори, ако ми пипне телефона някоя особено с цел да прегледа смс-сите - директно съм и счупил ръцете. Като сте заедно ще си имате доверие и няма да си нарушавате личното пространство!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Мерси на всички ,които помогнаха,искам да ви помоля да изтриете темата!![]()
преди да я блокне, аз не разбрах той показал ли се е или не? Защото ако не се е, а тя се е показала, и после той я е блокнал, може просто да се е изгаврил с нея затова че тя иска такова нещо от обвързан човек....да я накара да се почувства гадно (дано съм не съм го обяснил много объркано =3 )
Ооо,morgan666,много благодаря и аз затова се сетих.Не той нищи не е показвал,тя също,просто ме нарани факта,че след като тя каза ще ми покажеш лии....,а ттой а ти....... И тя му каза айде покажи и той първо ти и тя нещо си все да се оправдав аи го попита дали е готов и той каза като и ти си готова и аз,никой нищо не е показвал и после я блокна.
Почти всички момчета си падат по виртуалния секс.Обичат да им говориш/чатиш мръсотии и тнт.И предполагам,че вие се виждате често и няма смисал да го правите по скайп и на него това му се е сторило интересно.Не е нищо фатално,но и аз бих се разсърдила.Просто измисли нещо от сорта на,че като си ходила у тях си му отворила хронологията(докато се е къпал например) или нещо такова и си го видяла.Тогава го попитай дали е било просто някакво любопитство към ситуацията,а не специално към момичето или го прави,защото ти не правиш нещо достатъчно и както трябва.![]()
Охо,barbiffqq,няма как.Не ходя у тях толкова често,а като ходим,няма как д аму видя скайпа,а и в последно време не се виждахме често.Той работи в друг град за лятото.Но всъщност той нищо и не е показвал....Благодаря,все пак си много мила.![]()